Ispartaspor’un maçı canlı yayınlanacak

SPOR 23.10.2022 - 12:11, Güncelleme: 23.10.2022 - 12:14
 

Ispartaspor’un maçı canlı yayınlanacak

Ispartaspor’un maçı canlı yayınlanacak
TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligin 11. Haftasında karşılaşacak olan Arnavutköy Bld. – Ispartaspor maçının yayınlanacağı platform belli oldu. Arnavutköy Bld. ve Ispartaspor, karşı karşıya geleceği TFF 2. Lig maçı Pazar günü saat 14.00’da Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında oynanacak. Maçı Yusuf Aydın, Emre Demirel, Mehmet Sıraç ve Furkan Bakan isimli hakemler yönetecek. Karşılaşma Fuchs Sports Youtube kanalında internet üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak. 
Ispartaspor’un maçı canlı yayınlanacak

TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligin 11. Haftasında karşılaşacak olan Arnavutköy Bld. – Ispartaspor maçının yayınlanacağı platform belli oldu.

Arnavutköy Bld. ve Ispartaspor, karşı karşıya geleceği TFF 2. Lig maçı Pazar günü saat 14.00’da Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında oynanacak. Maçı Yusuf Aydın, Emre Demirel, Mehmet Sıraç ve Furkan Bakan isimli hakemler yönetecek.

Karşılaşma Fuchs Sports Youtube kanalında internet üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.