Ispartaspor’un temelleri sağlam atılıyor

SPOR 12.10.2022 - 14:07, Güncelleme: 12.10.2022 - 14:07
 

Ispartaspor’un temelleri sağlam atılıyor

Ispartaspor’un temelleri sağlam atılıyor
ISPARTASPOR yıllar sonra, futbol da TFF Gelişim liglerine Katılıyor. U 19-U 17 takımları sezonu Aydın da 3. Lig takımı 09 Efeler Belediyespor ile başlıyor. U 15 takımı da önümüzdeki hafta Alanya da Corendon Alanyaspor ile oynayacak. Ispartaspor Altyapı Sorumluları Süleyman Dağlı ve Mustafa Fışkınçiçek, “Bu ligde  takımlarımızda başta Isparta’mızın gençleri olmak üzere yöremizin gençlerine önem ve öncelik  verdik. Gülspor, Emrespor, Tekespor,Gençlerbirliği, Arenaspor kulüplerimize ayrı ayrı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca yetiştirdikleri genç oyuncular için tebrik ediyorum. Bu başlangıç. Temel, Ispartaspor’umuzun temelleri atılıyor. Bu da bu yönetime nasip oldu. Bizlere nasip oldu. Bundan dolayı da mutluyuz. Herkesin desteklerini bekleriz.  Katkılarından dolayı başta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, Ispartaspor Kulüp Başkanımız Süleyman Kabalak ve yönetimin kurulumuza katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dediler. Bu arada Altyapıda Akademi Sorumlusu Mehmet Akdülger, Sedat İlban, Ali Naci Selbest, Aydın Karabulak ve Gökhan Görgün görev yapıyor
Ispartaspor’un temelleri sağlam atılıyor

ISPARTASPOR yıllar sonra, futbol da TFF Gelişim liglerine Katılıyor. U 19-U 17 takımları sezonu Aydın da 3. Lig takımı 09 Efeler Belediyespor ile başlıyor. U 15 takımı da önümüzdeki hafta Alanya da Corendon Alanyaspor ile oynayacak.

Ispartaspor Altyapı Sorumluları Süleyman Dağlı ve Mustafa Fışkınçiçek, “Bu ligde  takımlarımızda başta Isparta’mızın gençleri olmak üzere yöremizin gençlerine önem ve öncelik  verdik. Gülspor, Emrespor, Tekespor,Gençlerbirliği, Arenaspor kulüplerimize ayrı ayrı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca yetiştirdikleri genç oyuncular için tebrik ediyorum.

Bu başlangıç. Temel, Ispartaspor’umuzun temelleri atılıyor. Bu da bu yönetime nasip oldu. Bizlere nasip oldu. Bundan dolayı da mutluyuz. Herkesin desteklerini bekleriz. 

Katkılarından dolayı başta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, Ispartaspor Kulüp Başkanımız Süleyman Kabalak ve yönetimin kurulumuza katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dediler.

Bu arada Altyapıda Akademi Sorumlusu Mehmet Akdülger, Sedat İlban, Ali Naci Selbest, Aydın Karabulak ve Gökhan Görgün görev yapıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.