Isparta’ya hizmet için yola çıktık

SPOR 14.12.2023 - 15:54, Güncelleme: 14.12.2023 - 15:54
 

Isparta’ya hizmet için yola çıktık

İş İnsanı Barış Gümüş, yerel seçimlerde MHP Belediye Başkan Aday Adaylığı için MHP Genel Merkezi’ne başvurusunu yaptı. MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Gümüş, “Isparta’ya hizmet için yola çıktık” mesajını verdi.
İş insanı Barış Gümüş, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığı için MHP Genel Merkezi’ne giderek başvurusunu yaptı.  Isparta ve Ankara’da uzun istişareler sonrasında başvuru kararı alan ve başvurusunu tamamlayan Barış Gümüş, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi de makamında ziyaret etti.  Ailesiyle birlikte MHP Genel Merkezi’nde bir takım temaslarda bulunan Gümüş, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Isparta üzerine bir süre sohbet etme fırsatı buldu. Barış Gümüş’ü Ankara ziyareti sırasında çalışma arkadaşları da yalnız bırakmadı.  MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da ziyaret eden Gümüş, yerel seçimler üzerine istişarelerde bulundu.  MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın Isparta’ya selamlarını ileten Gümüş, “Ben biliyorsunuz uzun süredir bir istişare süreci yürüttüm. Başta içerisinde bulunduğum kimya ve kozmetik sektörü, medya sektörü olmak üzere sektörün paydaşları ile konuyu istişare ettim. Isparta’da ve Ankara’da büyüklerimizle, dostlarımızla aday adaylığı üzerine değerlendirmeler yaptık. Aldığım karar sonucunda da Genel Merkezimize gelerek aday adaylığı başvurumu tamamladım. Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin elini öperek hayır duasını istedik ve çıktığımız bu yolu kendisine beyan ettik. Amacımız Isparta’ya ve Ispartalıya hizmet etmek. Şehrimizi hem ekonomik olarak, hem de sosyal olarak bir adım daha ileriye taşımak. Biz, sefere çıktık; zafer ise kuşkusuz Allah’tandır” dedi.  Barış Gümüş, kendisini bu yolculukta yalnız bırakmayan başta ailesi olmak üzere tüm büyüklerine ve dostlarına da teşekkür ederek “Bana inanan, güvenen herkese teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın” diye konuştu.   
İş İnsanı Barış Gümüş, yerel seçimlerde MHP Belediye Başkan Aday Adaylığı için MHP Genel Merkezi’ne başvurusunu yaptı. MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Gümüş, “Isparta’ya hizmet için yola çıktık” mesajını verdi.

İş insanı Barış Gümüş, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığı için MHP Genel Merkezi’ne giderek başvurusunu yaptı. 
Isparta ve Ankara’da uzun istişareler sonrasında başvuru kararı alan ve başvurusunu tamamlayan Barış Gümüş, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi de makamında ziyaret etti. 
Ailesiyle birlikte MHP Genel Merkezi’nde bir takım temaslarda bulunan Gümüş, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Isparta üzerine bir süre sohbet etme fırsatı buldu. Barış Gümüş’ü Ankara ziyareti sırasında çalışma arkadaşları da yalnız bırakmadı. 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da ziyaret eden Gümüş, yerel seçimler üzerine istişarelerde bulundu. 
MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın Isparta’ya selamlarını ileten Gümüş, “Ben biliyorsunuz uzun süredir bir istişare süreci yürüttüm. Başta içerisinde bulunduğum kimya ve kozmetik sektörü, medya sektörü olmak üzere sektörün paydaşları ile konuyu istişare ettim. Isparta’da ve Ankara’da büyüklerimizle, dostlarımızla aday adaylığı üzerine değerlendirmeler yaptık. Aldığım karar sonucunda da Genel Merkezimize gelerek aday adaylığı başvurumu tamamladım. Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin elini öperek hayır duasını istedik ve çıktığımız bu yolu kendisine beyan ettik. Amacımız Isparta’ya ve Ispartalıya hizmet etmek. Şehrimizi hem ekonomik olarak, hem de sosyal olarak bir adım daha ileriye taşımak. Biz, sefere çıktık; zafer ise kuşkusuz Allah’tandır” dedi. 
Barış Gümüş, kendisini bu yolculukta yalnız bırakmayan başta ailesi olmak üzere tüm büyüklerine ve dostlarına da teşekkür ederek “Bana inanan, güvenen herkese teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.