ISUBÜ ile Filipinler’den 7 Üniversite Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı

ISPARTA 20.09.2022 - 12:45, Güncelleme: 20.09.2022 - 12:45
 

ISUBÜ ile Filipinler’den 7 Üniversite Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı

ISUBÜ ile Filipinler’den 7 Üniversite Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı
“YÖK Türkiye-Filipinler Üniversiteler Forumu 2022” kapsamında Filipinler’den 7 üniversite ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında Ziraat, Orman, Su Ürünleri ve Teknoloji Fakülteleri alanlarında iş birliği protokolü imzalandı. "YÖK Türkiye-Filipinler Üniversiteler Forumu 2022" kapsamında 19 Eylül 2022 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda YÖK Başkan V. Prof. Dr. Haldun Göktaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Filipinler Ankara Büyükelçisi Maria Elena Palo Algabre, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’nin rektörleri ile Filipinlerde bulunan 7 üniversitenin rektörü katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal ile birlikte Filipinler’de bulunan 7 Üniversitenin rektörleri, Ziraat, Orman, Su Ürünleri ve Teknoloji Fakülteleri alanlarında akademik iş birliği protokolleri imzaladılar.  
ISUBÜ ile Filipinler’den 7 Üniversite Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı

“YÖK Türkiye-Filipinler Üniversiteler Forumu 2022” kapsamında Filipinler’den 7 üniversite ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında Ziraat, Orman, Su Ürünleri ve Teknoloji Fakülteleri alanlarında iş birliği protokolü imzalandı.

"YÖK Türkiye-Filipinler Üniversiteler Forumu 2022" kapsamında 19 Eylül 2022 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda YÖK Başkan V. Prof. Dr. Haldun Göktaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Filipinler Ankara Büyükelçisi Maria Elena Palo Algabre, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’nin rektörleri ile Filipinlerde bulunan 7 üniversitenin rektörü katıldı.

Yapılan görüşmelerin ardından Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal ile birlikte Filipinler’de bulunan 7 Üniversitenin rektörleri, Ziraat, Orman, Su Ürünleri ve Teknoloji Fakülteleri alanlarında akademik iş birliği protokolleri imzaladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.