ITSO Başkan Adayı Çelik’ten Isparta İMO’ya Ziyaret

ISPARTA 23.09.2022 - 16:02, Güncelleme: 23.09.2022 - 16:03
 

ITSO Başkan Adayı Çelik’ten Isparta İMO’ya Ziyaret

ITSO Başkan Adayı Çelik’ten Isparta İMO’ya Ziyaret
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Metin Çelik, seçim çalışmaları kapsamında İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Korkmaz, “İçimizden birinin Ticaret ve Sanayi Odasına aday olması bizi çok fazla memnun etti.” dedi. ITSO Başkan Adayı Metin Çelik ve ekibi bugün saat 15.00’de Isparta İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti. Meslektaşlarıyla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu aktaran Çelik, “Bildiğiniz üzere 1 Ekim tarihinde yapılacak olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimleri ile ilgili olarak kurumlarımızı geziyoruz. Bugün burada olmaktan dolayı ayrı mutluyum. Çünkü meslektaşlarımla beraberiz. İnşaatın çilesini çeken ve sektörün ağırlığını yüklenmiş olan meslektaşlarımızın yanında olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir meslektaşınız olarak ITSO’ya aday olmam, gerek mühendis gerekse de müteahhit camiamızı sevindirmiştir diye düşünüyorum. Bugün Ticaret ve Sanayi Odasıyla ilgili yapacaklarımızla ilgili bilgilerimizi, görüş alışverişlerimizi sizlerle yapmak üzere buradayız. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.” dedi. Başkan Adayı Çelik’in ardından söz alan Isparta İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz ise, “İçimizden birinin Ticaret ve Sanayi Odasına aday olması bizi çok fazla memnun etti. Bu bağlamda kendisine teşekkür ediyoruz. Girmiş olduğu yarışta başarılar diliyoruz. Biz İnşaat Mühendisleri Odası olarak birçok organizasyonun içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Odamızın Ticaret ve Sanayi Odasında çok etkin bir şekilde temsil edilecek olması bizi memnun ediyor. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.  Konuşmaların ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
ITSO Başkan Adayı Çelik’ten Isparta İMO’ya Ziyaret

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Metin Çelik, seçim çalışmaları kapsamında İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Korkmaz, “İçimizden birinin Ticaret ve Sanayi Odasına aday olması bizi çok fazla memnun etti.” dedi.
ITSO Başkan Adayı Metin Çelik ve ekibi bugün saat 15.00’de Isparta İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti. Meslektaşlarıyla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu aktaran Çelik, “Bildiğiniz üzere 1 Ekim tarihinde yapılacak olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimleri ile ilgili olarak kurumlarımızı geziyoruz. Bugün burada olmaktan dolayı ayrı mutluyum. Çünkü meslektaşlarımla beraberiz. İnşaatın çilesini çeken ve sektörün ağırlığını yüklenmiş olan meslektaşlarımızın yanında olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir meslektaşınız olarak ITSO’ya aday olmam, gerek mühendis gerekse de müteahhit camiamızı sevindirmiştir diye düşünüyorum. Bugün Ticaret ve Sanayi Odasıyla ilgili yapacaklarımızla ilgili bilgilerimizi, görüş alışverişlerimizi sizlerle yapmak üzere buradayız. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.” dedi.
Başkan Adayı Çelik’in ardından söz alan Isparta İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz ise, “İçimizden birinin Ticaret ve Sanayi Odasına aday olması bizi çok fazla memnun etti. Bu bağlamda kendisine teşekkür ediyoruz. Girmiş olduğu yarışta başarılar diliyoruz. Biz İnşaat Mühendisleri Odası olarak birçok organizasyonun içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Odamızın Ticaret ve Sanayi Odasında çok etkin bir şekilde temsil edilecek olması bizi memnun ediyor. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.