İyi Parti Gelendost’u şansa bırakmak istemiyor!

SİYASET 28.07.2022 - 20:03, Güncelleme: 28.07.2022 - 20:03
 

İyi Parti Gelendost’u şansa bırakmak istemiyor!

İyi Parti Gelendost’u şansa bırakmak istemiyor!
İyi Parti Isparta İl Başkanlığının ayda bir ilçelerde gerçekleştirdiği İlçe Başkanları ve Yönetimleri Toplantısına bu ay Gelendost İlçe Teşkilatı ev sahipliği yapacak. Gelendost Hüyük Tepesinde saat 14.30’da gerçekleştirilecek toplantıya İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, İl Başkanı Hasan Büyükçam ile tüm ilçe teşkilatlarının başkanları ve yönetimleri katılacak. İyi Parti Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Över’in ev sahipliğinde yapılacak olan toplantıda partiye yeni katılan üyelere rozetleri takılacak. Ayrıca önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulunulacak.   İyi Parti Heyeti programa daha sonra Yalvaç ve köylerinde devam edecek.
İyi Parti Gelendost’u şansa bırakmak istemiyor!

İyi Parti Isparta İl Başkanlığının ayda bir ilçelerde gerçekleştirdiği İlçe Başkanları ve Yönetimleri Toplantısına bu ay Gelendost İlçe Teşkilatı ev sahipliği yapacak.

Gelendost Hüyük Tepesinde saat 14.30’da gerçekleştirilecek toplantıya İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, İl Başkanı Hasan Büyükçam ile tüm ilçe teşkilatlarının başkanları ve yönetimleri katılacak. İyi Parti Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Över’in ev sahipliğinde yapılacak olan toplantıda partiye yeni katılan üyelere rozetleri takılacak. Ayrıca önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulunulacak.

 

İyi Parti Heyeti programa daha sonra Yalvaç ve köylerinde devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.