Jandarma ekipleri KADES’i anlattı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2023 - 13:00, Güncelleme: 11.12.2023 - 12:46
 

Jandarma ekipleri KADES’i anlattı

Jandarma ekipleri KADES’i anlattı
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli tarafından Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’nda stant açılarak KADES uygulaması anlatıldı.Antalya İl Jandarma Komutanlığı Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelince Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’nda stant açıldı. Ekipler; Kadın Destek Uygulaması (KADES), 6284 sayılı Kanun ve yaptırımları ile elektronik kelepçe uygulaması hakkında bilgi vererek broşür dağıttı.
Jandarma ekipleri KADES’i anlattı
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli tarafından Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’nda stant açılarak KADES uygulaması anlatıldı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelince Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’nda stant açıldı. Ekipler; Kadın Destek Uygulaması (KADES), 6284 sayılı Kanun ve yaptırımları ile elektronik kelepçe uygulaması hakkında bilgi vererek broşür dağıttı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.