Jandarma'dan Hırsızlara Darbe

ASAYİŞ 29.10.2021 - 11:50, Güncelleme: 29.10.2021 - 11:50
 

Jandarma'dan Hırsızlara Darbe

Yalvaç’ta evlerden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 zanlı gözaltına alındı.
YALVAÇ'ta evlerden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 zanlı gözaltına alındı. Hisarardı köyünde E.G'ye ait evden televizyon çalındığı ihbarı üzerine Yalvaç Jandarma Komutanlığı ve Jasat ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekipler, M.K ve E.K'nin ticari taksiyle ev eşyası taşıdığı bilgisi üzerine adreslerine operasyon düzenlendi. Operasyonda iki şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda, farklı zamanlarda gerçekleştirilmiş hırsızlık olaylarına ilişkin çeşitli ev eşyaları, av tüfeği, tabanca, 2 kurusıkı tabanca, Osmanlı dönemine ait pipo, Roma dönemine ait iki kandil, Bizans dönemine ait 6 sikke, Helenistik-Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen cam koku kabı, 2 figür başı ve çan, çok sayıda ziynet eşyası, 9 cep telefonu, tablet, motorlu su pompası, kesici ve delici aletler, tüfek kartuşları ele geçirildi.  Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.  
Yalvaç’ta evlerden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 zanlı gözaltına alındı.

YALVAÇ'ta evlerden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 zanlı gözaltına alındı.

Hisarardı köyünde E.G'ye ait evden televizyon çalındığı ihbarı üzerine Yalvaç Jandarma Komutanlığı ve Jasat ekiplerince çalışma başlatıldı.

Ekipler, M.K ve E.K'nin ticari taksiyle ev eşyası taşıdığı bilgisi üzerine adreslerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda iki şüpheli gözaltına alındı.

Aramalarda, farklı zamanlarda gerçekleştirilmiş hırsızlık olaylarına ilişkin çeşitli ev eşyaları, av tüfeği, tabanca, 2 kurusıkı tabanca, Osmanlı dönemine ait pipo, Roma dönemine ait iki kandil, Bizans dönemine ait 6 sikke, Helenistik-Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen cam koku kabı, 2 figür başı ve çan, çok sayıda ziynet eşyası, 9 cep telefonu, tablet, motorlu su pompası, kesici ve delici aletler, tüfek kartuşları ele geçirildi.

 Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.