Jandarmadan şehirlerarası otobüslerde emniyet kemeri denetimi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2023 - 13:00, Güncelleme: 14.12.2023 - 12:50
 

Jandarmadan şehirlerarası otobüslerde emniyet kemeri denetimi

Jandarmadan şehirlerarası otobüslerde emniyet kemeri denetimi
Antalya’da jandarma ekiplerince şehirlerarası yolcu otobüslerinde emniyet kemeri kontrolü yapıldı.Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce planlanan özel denetimler kapsamında Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri, Antalya-Mersin kara yolunda yapılan denetimlerde şehirlerarası yolcu otobüslerinde emniyet kemeri kontrolü gerçekleştirdi.Otobüs kazalarında ölüm ve yaralanmaları önlemek amaçlı yapılan kontrollerde 50 otobüste bin 300 yolcuya ve görevlilere emniyet kemeri konusunda bilgilendirme yapıldı. Denetimlerde yolculara otobüs kazalarında ölüm ve yaralanmaları önlemenin tek yönteminin emniyet kemeri olduğu belirtilerek, otobüslerde yolculara emniyet kemeri farkındalık broşürleri de dağıtıldı.
Jandarmadan şehirlerarası otobüslerde emniyet kemeri denetimi
Antalya’da jandarma ekiplerince şehirlerarası yolcu otobüslerinde emniyet kemeri kontrolü yapıldı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce planlanan özel denetimler kapsamında Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri, Antalya-Mersin kara yolunda yapılan denetimlerde şehirlerarası yolcu otobüslerinde emniyet kemeri kontrolü gerçekleştirdi.
Otobüs kazalarında ölüm ve yaralanmaları önlemek amaçlı yapılan kontrollerde 50 otobüste bin 300 yolcuya ve görevlilere emniyet kemeri konusunda bilgilendirme yapıldı. Denetimlerde yolculara otobüs kazalarında ölüm ve yaralanmaları önlemenin tek yönteminin emniyet kemeri olduğu belirtilerek, otobüslerde yolculara emniyet kemeri farkındalık broşürleri de dağıtıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.