Jandarmadan seyir halindeki otomobile ruhsatsız silah operasyonu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2023 - 11:00, Güncelleme: 13.12.2023 - 10:35
 

Jandarmadan seyir halindeki otomobile ruhsatsız silah operasyonu

Jandarmadan seyir halindeki otomobile ruhsatsız silah operasyonu
Antalya’da jandarma ekipleri tarafından seyir halindeki araca düzenlenen operasyonda 16 adet 9 minimetre ruhsatsız tabanca ve 16 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılarak şüpheli gözaltına alındı.Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğünce silah ticareti yapan şüphelilerin yakalanması ve silah kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, M.S. isimli şahsın il dışından getirdiği yüklü miktardaki ruhsatsız tabancayı Aksu ve Kepez ilçelerinde piyasaya süreceğinin tespit edilmesi üzerine İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin kullandığı araç seyir halindeyken durduruldu.Yapılan aramada; 16 adet 9 minimetre ruhsatsız tabanca ve 16 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılarak, şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Jandarmadan seyir halindeki otomobile ruhsatsız silah operasyonu
Antalya’da jandarma ekipleri tarafından seyir halindeki araca düzenlenen operasyonda 16 adet 9 minimetre ruhsatsız tabanca ve 16 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılarak şüpheli gözaltına alındı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğünce silah ticareti yapan şüphelilerin yakalanması ve silah kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, M.S. isimli şahsın il dışından getirdiği yüklü miktardaki ruhsatsız tabancayı Aksu ve Kepez ilçelerinde piyasaya süreceğinin tespit edilmesi üzerine İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin kullandığı araç seyir halindeyken durduruldu.
Yapılan aramada; 16 adet 9 minimetre ruhsatsız tabanca ve 16 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılarak, şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.