Kadın esnaflara proje hazırlama eğitimi

ISPARTA 24.09.2022 - 16:40, Güncelleme: 24.09.2022 - 16:40
 

Kadın esnaflara proje hazırlama eğitimi

Kadın esnaflara proje hazırlama eğitimi
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları tarafından hazırlanarak BAKA’dan destek alan ‘Yerel İşletmelere Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi ve Destekleme Programları Eğitimi’ Projesi kapsamında kadın esnafımıza proje hazırlama eğitimi verildi.                 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın desteklediği Esnaf Odaları Birliğince kadın esnaflara yönelik hazırlanan Yerel İşletmelere Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi ve Destekleme Programları Eğitimi’ Projesi start aldı. Birlik binası Gül Toplantı salonunda düzenlenen programda BAKA Uzmanları Osman Ağralı ve Fatma Karagöz tarafından kadın esnafımıza proje hazırlama eğitimi verildi. BAŞARIDA KATKI SAĞLAYACAK Projenin içeriği hakkında bilgi veren BAKA Uzmanı Osman Ağralı “Bugün burada BAKA’nın Esnaf Odaları Birliği’ne sağlamış olduğu 2022 yılı Teknik Destek Programı kapsamında buradayız. Teknik Destek Programı ajansın kamu kurumu ve özel sektöre sağladığı destek başlıklarından biri. Teknik desteklerde paydaşlarımızın kurumsal kapasitelerini güçlendirmeyi amaçlamaktayız. Esnaf Odaları Birliği 2022 yılında bir proje hazırladılar. Ciddi emek harcadılar. Proje başarılı bulundu ve sözleşmesi imzalandı. Projemizin adı Yerel İşletmelere Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi ve Destekleme Programları. Görüşmelerde kadın esnafımızın proje döngüsü eğitimi almasının daha başarılı olmaları noktasında önemli katkısı olacağı değerlendirildi. Bu noktada bizler sizlere destek sağlamak için burada sizlerle beraberiz. Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi. Daha sonra uzmanlar tarafından, katılımcılara proje hazırlama, desteklemeler konularında bilgi verildi.   
Kadın esnaflara proje hazırlama eğitimi

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları tarafından hazırlanarak BAKA’dan destek alan ‘Yerel İşletmelere Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi ve Destekleme Programları Eğitimi’ Projesi kapsamında kadın esnafımıza proje hazırlama eğitimi verildi.                
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın desteklediği Esnaf Odaları Birliğince kadın esnaflara yönelik hazırlanan Yerel İşletmelere Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi ve Destekleme Programları Eğitimi’ Projesi start aldı. Birlik binası Gül Toplantı salonunda düzenlenen programda BAKA Uzmanları Osman Ağralı ve Fatma Karagöz tarafından kadın esnafımıza proje hazırlama eğitimi verildi.
BAŞARIDA KATKI SAĞLAYACAK
Projenin içeriği hakkında bilgi veren BAKA Uzmanı Osman Ağralı “Bugün burada BAKA’nın Esnaf Odaları Birliği’ne sağlamış olduğu 2022 yılı Teknik Destek Programı kapsamında buradayız. Teknik Destek Programı ajansın kamu kurumu ve özel sektöre sağladığı destek başlıklarından biri. Teknik desteklerde paydaşlarımızın kurumsal kapasitelerini güçlendirmeyi amaçlamaktayız. Esnaf Odaları Birliği 2022 yılında bir proje hazırladılar. Ciddi emek harcadılar. Proje başarılı bulundu ve sözleşmesi imzalandı. Projemizin adı Yerel İşletmelere Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi ve Destekleme Programları. Görüşmelerde kadın esnafımızın proje döngüsü eğitimi almasının daha başarılı olmaları noktasında önemli katkısı olacağı değerlendirildi. Bu noktada bizler sizlere destek sağlamak için burada sizlerle beraberiz. Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi. Daha sonra uzmanlar tarafından, katılımcılara proje hazırlama, desteklemeler konularında bilgi verildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.