Kahraman Gazilerimiz iftarda buluştu

YAŞAM 21.04.2022 - 00:46, Güncelleme: 21.04.2022 - 00:46
 

Kahraman Gazilerimiz iftarda buluştu

Kahraman Gazilerimiz iftarda buluştu
Bu vatan için gözünü kırpmadan görev yapan kahraman gazilerimiz onuruna düzenlenen iftar programına katılan Vali Ömer Seymenoğlu ve eşi iftar öncesi masaları tek tek gezerek konuklarına hoş geldiniz dedi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin sunulması ve dua edilmesinin ardından ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Kahraman gazilerimiz ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği programda ilahi dinletisi de gerçekleştirildi. Program sonunda Vali Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, İl Jandarma Komutanı Albay Sabri Küyük, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı ile birlikte tüm konuklarını yolcu ederek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
Kahraman Gazilerimiz iftarda buluştu

Bu vatan için gözünü kırpmadan görev yapan kahraman gazilerimiz onuruna düzenlenen iftar programına katılan Vali Ömer Seymenoğlu ve eşi iftar öncesi masaları tek tek gezerek konuklarına hoş geldiniz dedi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin sunulması ve dua edilmesinin ardından ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Kahraman gazilerimiz ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği programda ilahi dinletisi de gerçekleştirildi.

Program sonunda Vali Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, İl Jandarma Komutanı Albay Sabri Küyük, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı ile birlikte tüm konuklarını yolcu ederek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.