Kahraman Şehitlerimiz Ramazan Bayramı arifesinde kabirleri başında dualarla anıldı

ISPARTA 21.04.2023 - 19:17, Güncelleme: 21.04.2023 - 19:17
 

Kahraman Şehitlerimiz Ramazan Bayramı arifesinde kabirleri başında dualarla anıldı

Kahraman Şehitlerimiz Ramazan Bayramı arifesinde kabirleri başında dualarla anıldı
Bu vatan için gözlerini kırpmadan kahramanca can veren aziz şehitlerimiz, Ramazan Bayramı arifesinde kabirleri başında dualarla anıldı. Garnizon Şehitliği’ndeki programa Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, kamu kurumu temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti sunulması ve İl Müftüsü Bayram Şahin’in tarafından dua ettirilmesiyle başlayan programda ardından tüm katılımcılar şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı. Vali Vekili Özgödek şehitlerimizin kabirleri başında bulunan ailelere başsağlığı dileklerini ileterek ailelerin Ramazan Bayramlarını kutladı.  
Kahraman Şehitlerimiz Ramazan Bayramı arifesinde kabirleri başında dualarla anıldı

Bu vatan için gözlerini kırpmadan kahramanca can veren aziz şehitlerimiz, Ramazan Bayramı arifesinde kabirleri başında dualarla anıldı.

Garnizon Şehitliği’ndeki programa Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, kamu kurumu temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti sunulması ve İl Müftüsü Bayram Şahin’in tarafından dua ettirilmesiyle başlayan programda ardından tüm katılımcılar şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Vali Vekili Özgödek şehitlerimizin kabirleri başında bulunan ailelere başsağlığı dileklerini ileterek ailelerin Ramazan Bayramlarını kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.