KALİTELİ EĞİTİM DERECELİ ÖĞRENCİ

ISPARTA 27.02.2022 - 23:09, Güncelleme: 27.02.2022 - 23:09
 

KALİTELİ EĞİTİM DERECELİ ÖĞRENCİ

KALİTELİ EĞİTİM DERECELİ ÖĞRENCİ
Optimum Kurs Geliyor... Cenk Topaloğlu Ve Nalan Tatlı Topaloğlu'nun projesi olan eğitime yeni bir pencere açacak olan Optimum Kurs çok yakında geliyor.2022 Haziran ayında üniversiteye hazırlanan öğrenciler için 630 kontenjanlık bir binası var. 180 saatlik olan bir yaz kursu ile başlayacak ve 1 sene boyunca  Uzman kadrosuyla eğitim verecek olan kurs totalde 25 personel ile hizmete başlayacak. Optimum Kurs birebir öğrenci koçluğu ve kaynak koçluğu hizmetini de bünyesinde barındırıyor. Ferah ve hijyenik bir ortam sunan Optimum Kurs konsantrasyonu maksimum seviyede tutmak amacıyla 4 ve 14 kişilik sınıflarda ders veriyor. Yanı sıra, salı, çarşamba ve perşembe günleri öğrencilere kurs harici etüt ve birebir ders imkanı sunuyor. Yeni dershane sisteminden tamamen farklı olan Optimum Kurs özel okul olarak inşa edilmiş müstakil bahçeli bir binada hizmete giriyor. Teneffüs saatlerinde gençler sınıflarda, koridorlarda, kaldırımlarda zaman geçirmek yerine bahçede nefes alabilecek , sosyalleşebilecekler. Isparta'nın 20 sene önce eğitimdeki yüksek başarı oranını Optimum Kurs ile yakalamak isteyen proje sahibi Cenk Topaloğlu "Optimum Kurs Merkezini açmamızın temel nedeni Isparta'da ve Türkiye genelinde eski üniversiteye hazırlık sistemine duyulan özlem. Biz ciddi bir kurumuz, daha önce Nokta dershanesi olarak ciddi başarılar elde etmiş bir kurumuz. Öğrenciyi seçerek yazılı sınav ve mülakattan sonra çalıyorduk. Bizim hedefimiz de önümüzdeki yıllar içerisinde aynı sistemi yakalamak. Öğrenci seviyesi ve kalitesi bakımından yüksek bir kurum olmak. Biz kurumumuzda sadece eğitim vermiyoruz onlar için en doğru yolu gösterecek öğrenci koçlarıyla da çalışıyoruz. Şu anda 3 rehber öğretmen ile anlaşmamızı yaptık. Öğrenciler rehber öğretmenlerden istediği zaman öğrenci koçluğu hizmeti alabilecekler. Bunun dışında ders ve ödev takibini ders öğretmenleri yapacak. Biz her öğrenciyi parmak izi gibi görüyoruz. Her öğrencinin ders başarısı, dersi algılaması, dersi dinleme alışkanlığı, öğrenme yetenekleri, takip alışkanlıkları, aile yapısı, sosyal yapısı, psikolojisi birbirinden farklıdır. Bu yüzden kişiye özel sistemle biz bu işi götüreceğiz. Hem okul hem dershanecilik tecrübemiz olduğu için yeni projemizle büyük başarı oranlarına imza atacağız. Isparta’nın özlediği, Isparta'nın istediği, Isparta'nın hakkettiği ve Isparta'yı çok iyi tanıyan bir kurum olarak hizmet vereceğiz.26 yıldır bu sektörün içinde yoğrulduk, bu sektörü bizden daha iyi bilen bizden daha iyi tanıyan çok az kişi var. Eşimle birlikte birkaç ay boyunca bu projenin altyapısını yaptık. Kendi çocuğumuz için ne istediysek ne hayal ettiysek bütün öğrencilerimiz için onları uygulayacağız. Büyük başarılara imza atacağız." ifadeleriyle iddiasını ortaya koydu.
KALİTELİ EĞİTİM DERECELİ ÖĞRENCİ

Optimum Kurs Geliyor...

Cenk Topaloğlu Ve Nalan Tatlı Topaloğlu'nun projesi olan eğitime yeni bir pencere açacak olan Optimum Kurs çok yakında geliyor.2022 Haziran ayında üniversiteye hazırlanan öğrenciler için 630 kontenjanlık bir binası var. 180 saatlik olan bir yaz kursu ile başlayacak ve 1 sene boyunca  Uzman kadrosuyla eğitim verecek olan kurs totalde 25 personel ile hizmete başlayacak. Optimum Kurs birebir öğrenci koçluğu ve kaynak koçluğu hizmetini de bünyesinde barındırıyor. Ferah ve hijyenik bir ortam sunan Optimum Kurs konsantrasyonu maksimum seviyede tutmak amacıyla 4 ve 14 kişilik sınıflarda ders veriyor. Yanı sıra, salı, çarşamba ve perşembe günleri öğrencilere kurs harici etüt ve birebir ders imkanı sunuyor. Yeni dershane sisteminden tamamen farklı olan Optimum Kurs özel okul olarak inşa edilmiş müstakil bahçeli bir binada hizmete giriyor. Teneffüs saatlerinde gençler sınıflarda, koridorlarda, kaldırımlarda zaman geçirmek yerine bahçede nefes alabilecek , sosyalleşebilecekler.

Isparta'nın 20 sene önce eğitimdeki yüksek başarı oranını Optimum Kurs ile yakalamak isteyen proje sahibi Cenk Topaloğlu "Optimum Kurs Merkezini açmamızın temel nedeni Isparta'da ve Türkiye genelinde eski üniversiteye hazırlık sistemine duyulan özlem. Biz ciddi bir kurumuz, daha önce Nokta dershanesi olarak ciddi başarılar elde etmiş bir kurumuz. Öğrenciyi seçerek yazılı sınav ve mülakattan sonra çalıyorduk. Bizim hedefimiz de önümüzdeki yıllar içerisinde aynı sistemi yakalamak. Öğrenci seviyesi ve kalitesi bakımından yüksek bir kurum olmak. Biz kurumumuzda sadece eğitim vermiyoruz onlar için en doğru yolu gösterecek öğrenci koçlarıyla da çalışıyoruz. Şu anda 3 rehber öğretmen ile anlaşmamızı yaptık. Öğrenciler rehber öğretmenlerden istediği zaman öğrenci koçluğu hizmeti alabilecekler. Bunun dışında ders ve ödev takibini ders öğretmenleri yapacak. Biz her öğrenciyi parmak izi gibi görüyoruz. Her öğrencinin ders başarısı, dersi algılaması, dersi dinleme alışkanlığı, öğrenme yetenekleri, takip alışkanlıkları, aile yapısı, sosyal yapısı, psikolojisi birbirinden farklıdır. Bu yüzden kişiye özel sistemle biz bu işi götüreceğiz. Hem okul hem dershanecilik tecrübemiz olduğu için yeni projemizle büyük başarı oranlarına imza atacağız. Isparta’nın özlediği, Isparta'nın istediği, Isparta'nın hakkettiği ve Isparta'yı çok iyi tanıyan bir kurum olarak hizmet vereceğiz.26 yıldır bu sektörün içinde yoğrulduk, bu sektörü bizden daha iyi bilen bizden daha iyi tanıyan çok az kişi var. Eşimle birlikte birkaç ay boyunca bu projenin altyapısını yaptık. Kendi çocuğumuz için ne istediysek ne hayal ettiysek bütün öğrencilerimiz için onları uygulayacağız. Büyük başarılara imza atacağız." ifadeleriyle iddiasını ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.