Kamyon, kırmızı ışıkta duran otomobile çarptı:2 yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2023 - 17:00, Güncelleme: 30.12.2023 - 15:42
 

Kamyon, kırmızı ışıkta duran otomobile çarptı:2 yaralı

Kamyon, kırmızı ışıkta duran otomobile çarptı:2 yaralı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kamyonun kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.Kaza, Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halinde olan Y.Ç.’nin kullandığı 10 NV 800 plakalı kamyon, Çenger ışıklı kavşağında kırmızı ışıkta beklemekte olan İ.D. idaresindeki 34 ABZ 551 plakalı otomobile arkadan çarptı.Otomobilin hurdaya döndüğü kazada İ.D. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ü.K. yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kamyon, kırmızı ışıkta duran otomobile çarptı:2 yaralı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kamyonun kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
Kaza, Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halinde olan Y.Ç.’nin kullandığı 10 NV 800 plakalı kamyon, Çenger ışıklı kavşağında kırmızı ışıkta beklemekte olan İ.D. idaresindeki 34 ABZ 551 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Otomobilin hurdaya döndüğü kazada İ.D. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ü.K. yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.