Kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ağır,3 yaralı

ISPARTA 23.02.2022 - 19:50, Güncelleme: 23.02.2022 - 19:50
 

Kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ağır,3 yaralı

Kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ağır,3 yaralı
Isparta Burdur Dağ yolunda kamyonet ve otomobil kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı. Kaza Isparta Burdur Dağ yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mahmut Solak idaresindeki 32 ACJ 684 plakalı kamyonet, iddiaya göre Metin Altındal yönetimindeki 15 DE 815 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yolcu Ayşe Özkan, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada yaralanan 3 kişi Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada iki sürücü hafif yaralanırken, Ayşe Özkan’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ağır,3 yaralı

Isparta Burdur Dağ yolunda kamyonet ve otomobil kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza Isparta Burdur Dağ yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mahmut Solak idaresindeki 32 ACJ 684 plakalı kamyonet, iddiaya göre Metin Altındal yönetimindeki 15 DE 815 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yolcu Ayşe Özkan, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada yaralanan 3 kişi Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada iki sürücü hafif yaralanırken, Ayşe Özkan’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.