Kar kalınlığı 50 santimi geçti

ISPARTA 20.12.2021 - 11:58, Güncelleme: 20.12.2021 - 11:58
 

Kar kalınlığı 50 santimi geçti

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesinde Kar kalınlığı 50 santimi geçti
ISPARTA'nın Yenişarbademli ilçesinde kar kalınlığı 50 santimi buldu. Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata kar yağışında son durumu paylaştı. Açıklamasında; "18.12.2021 tarihinde akşam 20:00 saatlerinde başlayan kar yağışı ilçemizde de çok etkili oldu. İlçemiz merkezinde kar kalınlığı 50 cm'yi buldu. Bir greyder ve JSB iş makinamızla 24 saat içinde bütün ana yol ve ara sokaklar ulaşıma açık tutuldu ve şu an itibariyle ulaşım sıkıntımız yoktur. Yenişarbademli-Şarkikaraağaç yolu ve Yenişarbademli-Isparta yolu ulaşıma açıktır. Hem Kara yolları hemde İl özel idare ekiplerimize çok teşekkür ederim. Rabbime hamdolsun kazasız belasız çalışmalarımızı yaptık. Özverili çalışmalarından dolayı bütün belediye personellerime çok teşekkür ederim. Biz yine sizler için teyakkuzdayız hazırız. Hepinizi en kalbi duygularımla selam saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.  
Isparta'nın Yenişarbademli ilçesinde Kar kalınlığı 50 santimi geçti

ISPARTA'nın Yenişarbademli ilçesinde kar kalınlığı 50 santimi buldu. Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata kar yağışında son durumu paylaştı.

Açıklamasında; "18.12.2021 tarihinde akşam 20:00 saatlerinde başlayan kar yağışı ilçemizde de çok etkili oldu. İlçemiz merkezinde kar kalınlığı 50 cm'yi buldu. Bir greyder ve JSB iş makinamızla 24 saat içinde bütün ana yol ve ara sokaklar ulaşıma açık tutuldu ve şu an itibariyle ulaşım sıkıntımız yoktur. Yenişarbademli-Şarkikaraağaç yolu ve Yenişarbademli-Isparta yolu ulaşıma açıktır. Hem Kara yolları hemde İl özel idare ekiplerimize çok teşekkür ederim. Rabbime hamdolsun kazasız belasız çalışmalarımızı yaptık. Özverili çalışmalarından dolayı bütün belediye personellerime çok teşekkür ederim. Biz yine sizler için teyakkuzdayız hazırız. Hepinizi en kalbi duygularımla selam saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.