Kaş Belediye Spor güreş takımı Edirne’ye uğurlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2022 - 16:42, Güncelleme: 30.06.2022 - 10:53
 

Kaş Belediye Spor güreş takımı Edirne’ye uğurlandı

Kaş Belediye Spor güreş takımı Edirne’ye uğurlandı
Kaş Belediye Spor güreş takımı, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılmak üzere dualarla Edirne’ye uğurlandı.Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Akbudak ve Salih Usta, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, uğurlama öncesinde 20 güreşçi ve antrenör Barış Alagöz ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, Kaş Belediyesi olarak, her zaman sporun ve sporcuların yanında olduklarını ifade ederek, “Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde ilçemizi temsil edecek güreş takımımıza başarılar diliyorum” dedi.Akbudak, Usta ve Evren, sporcularla tek tek tokalaştı. Ardından güreş kafilesi, takım otobüsüyle belediye binası önünden Edirne’ye hareket etti. Uğurlamaya, sporcuların aileleri de katıldı.Bu yıl 1-2-3 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Edirne Sarayiçi Er Meydanı’nda gerçekleşecek ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.
Kaş Belediye Spor güreş takımı Edirne’ye uğurlandı
Kaş Belediye Spor güreş takımı, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılmak üzere dualarla Edirne’ye uğurlandı.
Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Akbudak ve Salih Usta, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, uğurlama öncesinde 20 güreşçi ve antrenör Barış Alagöz ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, Kaş Belediyesi olarak, her zaman sporun ve sporcuların yanında olduklarını ifade ederek, “Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde ilçemizi temsil edecek güreş takımımıza başarılar diliyorum” dedi.
Akbudak, Usta ve Evren, sporcularla tek tek tokalaştı. Ardından güreş kafilesi, takım otobüsüyle belediye binası önünden Edirne’ye hareket etti. Uğurlamaya, sporcuların aileleri de katıldı.
Bu yıl 1-2-3 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Edirne Sarayiçi Er Meydanı’nda gerçekleşecek ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.