Kaymakam Çelik’ten elma üreticilerine ziyaret

13.10.2022 - 00:22, Güncelleme: 13.10.2022 - 00:22
 

Kaymakam Çelik’ten elma üreticilerine ziyaret

Kaymakam Çelik’ten elma üreticilerine ziyaret
Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eylül ayı başında başlayan ve halen hasadı devam etmekte olan elma bahçelerini ziyaret ederek, üreticilerle sohbet etti. Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik Eylül ayı başında başlayan ve halen hasadı devam etmekte olan elma bahçelerine ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Kaymakam Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk Akçimen ve Tepeli Köyü Muhtarı Mehmet Şahan ile birlikte elma bahçelerine dolaştı. Bahçe sahiplerinden elmanın toplanmasından, depolanmasına, satışına kadar geçen süreç hakkında bilgi alan Kaymakam Çelik’i, sezonunun bereketli geçmesi ve elma kalitesinin yüksek olması mutlu etti. Elma yetiştiricilerinin sorunlarını dinleyen Adem Çelik, hasat işlemini gerçekleştiren mevsimlik tarım işçilerini de ihmal etmedi. İşçilerle sohbet eden Kaymakam Çelik, onlarla birlikte elma toplayıp, aynı karavanadan yemek yedi ve ardından bahçe sahiplerine bereketli bir sezon, işçilere de kolaylıklar dileyerek ayrıldı.  
Kaymakam Çelik’ten elma üreticilerine ziyaret

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eylül ayı başında başlayan ve halen hasadı devam etmekte olan elma bahçelerini ziyaret ederek, üreticilerle sohbet etti. Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik Eylül ayı başında başlayan ve halen hasadı devam etmekte olan elma bahçelerine ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.

Kaymakam Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk Akçimen ve Tepeli Köyü Muhtarı Mehmet Şahan ile birlikte elma bahçelerine dolaştı. Bahçe sahiplerinden elmanın toplanmasından, depolanmasına, satışına kadar geçen süreç hakkında bilgi alan Kaymakam Çelik’i, sezonunun bereketli geçmesi ve elma kalitesinin yüksek olması mutlu etti.

Elma yetiştiricilerinin sorunlarını dinleyen Adem Çelik, hasat işlemini gerçekleştiren mevsimlik tarım işçilerini de ihmal etmedi. İşçilerle sohbet eden Kaymakam Çelik, onlarla birlikte elma toplayıp, aynı karavanadan yemek yedi ve ardından bahçe sahiplerine bereketli bir sezon, işçilere de kolaylıklar dileyerek ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.