Kemer’de 30 bin çiçek dikildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2021 - 19:35, Güncelleme: 09.11.2021 - 13:16
 

Kemer’de 30 bin çiçek dikildi

Kemer’de 30 bin çiçek dikildi
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kemer ilçesi Liman Caddesi’nde kışa hazırlık çalışmaları kapsamında 30 bin adet aslanağzı çiçeği dikildi.Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, kışlık çiçek dikimi ve revizyon çalışması kapsamında kent genelinde milyonlarca çiçeği toprakla buluşturuyor. Son olarak Kemer’de çalışma yapıldı. Kemer Liman Caddesi’nde 30 bin adet aslanağzı çiçek dikimi gerçekleştirildi. Kış aylarında çiçek açacak aslanağızları rengarenk görüntüleriyle ilçeyi süsleyecek.
Kemer’de 30 bin çiçek dikildi
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kemer ilçesi Liman Caddesi’nde kışa hazırlık çalışmaları kapsamında 30 bin adet aslanağzı çiçeği dikildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, kışlık çiçek dikimi ve revizyon çalışması kapsamında kent genelinde milyonlarca çiçeği toprakla buluşturuyor. Son olarak Kemer’de çalışma yapıldı. Kemer Liman Caddesi’nde 30 bin adet aslanağzı çiçek dikimi gerçekleştirildi. Kış aylarında çiçek açacak aslanağızları rengarenk görüntüleriyle ilçeyi süsleyecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.