Kentsel dönüşüm için boşaltılan binada yangın paniği

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2023 - 17:00, Güncelleme: 08.12.2023 - 14:33
 

Kentsel dönüşüm için boşaltılan binada yangın paniği

Kentsel dönüşüm için boşaltılan binada yangın paniği
Antalya’da kentsel dönüşüm için boşaltılan dairede çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.Yangın, saat 13.00 sırasında Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi 544 Sokak üzerindeki 3 katlı bir apartmanda çıktı. Bir süre önce kentsel dönüşüm için boşaltılan binanın ikinci kat dairesinden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Mobilya ve kalan koltukların tutuştuğu yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Oluşan yoğun duman nedeniyle ekipler zor anlar yaşadı. Mahalle sakinleri, çevresinde çok sayıda çöp bulunan binanın son dönemde evsizlerin yuvası haline geldiğini belirtirken, bir an önce yıkılmasını talep etti.
Kentsel dönüşüm için boşaltılan binada yangın paniği
Antalya’da kentsel dönüşüm için boşaltılan dairede çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Yangın, saat 13.00 sırasında Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi 544 Sokak üzerindeki 3 katlı bir apartmanda çıktı. Bir süre önce kentsel dönüşüm için boşaltılan binanın ikinci kat dairesinden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Mobilya ve kalan koltukların tutuştuğu yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Oluşan yoğun duman nedeniyle ekipler zor anlar yaşadı. Mahalle sakinleri, çevresinde çok sayıda çöp bulunan binanın son dönemde evsizlerin yuvası haline geldiğini belirtirken, bir an önce yıkılmasını talep etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.