Kepez’de, anne sütünün önemi anlatıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2023 - 14:00, Güncelleme: 03.10.2023 - 13:55
 

Kepez’de, anne sütünün önemi anlatıldı

Kepez’de, anne sütünün önemi anlatıldı
Türkiye’nin 6’ncı, Akdeniz ve Antalya’nın ilk bebek dostu olan Kepez Belediyesi, Emzirme Haftası’nda, Belediye Sağlık Merkezi’ne gelen çocukları rengarenk balonlarla gülümsetti.Kepez Belediyesi’nin Sağlık Merkezi’nde 1-7 Ekim Emzirme Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Türkiye’nin 6’ncı Akdeniz ve Antalya’nın ilk bebek dostu belediyesi Kepez Belediyesi, Emzirme Haftası’nda Belediye Sağlık Merkezi’ne gelen çocukları rengarenk balonlarla gülümsetti. Anne ve anne adaylarına anne sütünün öneminin anlatıldığı broşürler dağıtıldı. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi Çocuk Sağılığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, ‘Bebek Dostu Belediye’ olarak emzirme konusunda anne ve anne adaylarına teşvik ve bilinçlendirme çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi. Demir, anne sütünün bebeğin ruh ve vücut sağlığı için en uygun besin olduğunu, emzirmenin de anne adaylarının sağlığı için büyük önem arz ettiğini de sözlerine ekledi.
Kepez’de, anne sütünün önemi anlatıldı
Türkiye’nin 6’ncı, Akdeniz ve Antalya’nın ilk bebek dostu olan Kepez Belediyesi, Emzirme Haftası’nda, Belediye Sağlık Merkezi’ne gelen çocukları rengarenk balonlarla gülümsetti.
Kepez Belediyesi’nin Sağlık Merkezi’nde 1-7 Ekim Emzirme Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Türkiye’nin 6’ncı Akdeniz ve Antalya’nın ilk bebek dostu belediyesi Kepez Belediyesi, Emzirme Haftası’nda Belediye Sağlık Merkezi’ne gelen çocukları rengarenk balonlarla gülümsetti. Anne ve anne adaylarına anne sütünün öneminin anlatıldığı broşürler dağıtıldı. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi Çocuk Sağılığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, ‘Bebek Dostu Belediye’ olarak emzirme konusunda anne ve anne adaylarına teşvik ve bilinçlendirme çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi. Demir, anne sütünün bebeğin ruh ve vücut sağlığı için en uygun besin olduğunu, emzirmenin de anne adaylarının sağlığı için büyük önem arz ettiğini de sözlerine ekledi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.