Kepez’de hentbol takımı kuruluyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2022 - 14:27, Güncelleme: 17.02.2022 - 10:13
 

Kepez’de hentbol takımı kuruluyor

Kepez’de hentbol takımı kuruluyor
Kepez Belediyesi Spor Kulübü hentbol takımına seçilen 35 öğrenci, çalışmalara başladı.Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün 11’inci branşı olarak açılan hentbol takımının minik öğrencileri, gelecekteki lig takımlarının temelini oluşturdu. Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu’nun 2, 3 ile 4’üncü sınıflarından seçilen 35 kız ve erkek öğrenci, son 3 aydır okul bahçesindeki şişme salonda antrenman yapıyor. Önce kondisyon, top tutma ve sürme, atış kolu düzeltme eğitimlerini alan çocuklara, Süper Lig takımı Anadolu Hentbol’un orta ve sol kanat oyun kurucusu Esra Karaman antrenörlük yapıyor.“Hedef spor yaptırmak”Hafta sonları 2’şer saat antrenman yapan minik hentbolcuları sürekli ziyaret eden kulübün hentbol sorumlusu Mustafa Şimşek, ’’Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü ve kulüp başkanımız Hakan Çatal’ın desteğiyle yeni bir branş açtık. Kepez’de spor yapmayan çocuğun kalmaması yönündeki gayretlerimiz doğrultusunda, branş çeşitliliği sunarak daha fazla öğrenciyi spor disipliniyle tanıştırıyoruz’’ diye konuştu.
Kepez’de hentbol takımı kuruluyor
Kepez Belediyesi Spor Kulübü hentbol takımına seçilen 35 öğrenci, çalışmalara başladı.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün 11’inci branşı olarak açılan hentbol takımının minik öğrencileri, gelecekteki lig takımlarının temelini oluşturdu. Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu’nun 2, 3 ile 4’üncü sınıflarından seçilen 35 kız ve erkek öğrenci, son 3 aydır okul bahçesindeki şişme salonda antrenman yapıyor. Önce kondisyon, top tutma ve sürme, atış kolu düzeltme eğitimlerini alan çocuklara, Süper Lig takımı Anadolu Hentbol’un orta ve sol kanat oyun kurucusu Esra Karaman antrenörlük yapıyor.

“Hedef spor yaptırmak”
Hafta sonları 2’şer saat antrenman yapan minik hentbolcuları sürekli ziyaret eden kulübün hentbol sorumlusu Mustafa Şimşek, ’’Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü ve kulüp başkanımız Hakan Çatal’ın desteğiyle yeni bir branş açtık. Kepez’de spor yapmayan çocuğun kalmaması yönündeki gayretlerimiz doğrultusunda, branş çeşitliliği sunarak daha fazla öğrenciyi spor disipliniyle tanıştırıyoruz’’ diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.