Kepez’in sultanları yola erken çıktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2022 - 16:41, Güncelleme: 30.06.2022 - 11:52
 

Kepez’in sultanları yola erken çıktı

Kepez’in sultanları yola erken çıktı
Kadın voleybolda altyapı ağırlıklı takım kuran Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Ekim ayında başlayacak sezona 2 aydır çalışarak hazırlanıyor.Sezona 2’inci ligde devam edecek olan Kepez’in file sultanları, erken yola çıkarak günde çift antrenmana geçti. İki aydır plaj voleybolu oynayan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, akşamları da Turgut Özal Spor Salonu’nda kondisyon, salon alıştırması ve takım uyumuna yönelik çalışıyor.Geçen sezon oynayan 7 oyuncunun üzerine altyapıdan gelen 2008, 2007 doğumlu sporcuları da ekleyen takımın başantrenörü Koray Turgut, A Takımı’nı 18 Temmuz’da belirleyeceklerini açıkladı. Üst kategorilere çıkan sporcularla kaynaşmak için normalden erken başladıklarını belirten Turgut, “Oynamaktan keyif alan, mücadele eden ve taraftarlara seyir keyfi sunan takım oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.
Kepez’in sultanları yola erken çıktı
Kadın voleybolda altyapı ağırlıklı takım kuran Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Ekim ayında başlayacak sezona 2 aydır çalışarak hazırlanıyor.
Sezona 2’inci ligde devam edecek olan Kepez’in file sultanları, erken yola çıkarak günde çift antrenmana geçti. İki aydır plaj voleybolu oynayan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, akşamları da Turgut Özal Spor Salonu’nda kondisyon, salon alıştırması ve takım uyumuna yönelik çalışıyor.
Geçen sezon oynayan 7 oyuncunun üzerine altyapıdan gelen 2008, 2007 doğumlu sporcuları da ekleyen takımın başantrenörü Koray Turgut, A Takımı’nı 18 Temmuz’da belirleyeceklerini açıkladı. Üst kategorilere çıkan sporcularla kaynaşmak için normalden erken başladıklarını belirten Turgut, “Oynamaktan keyif alan, mücadele eden ve taraftarlara seyir keyfi sunan takım oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.