Kick Boks Şampiyonasın’da Türkiye birincisi oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2021 - 18:09, Güncelleme: 08.07.2021 - 18:09
 

Kick Boks Şampiyonasın’da Türkiye birincisi oldu

Şırnak’ta 1-7 Temmuz tarihleri arasında 60 ilden bin 500 sporcunun katıldığı Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonasında Davut Kaya, Türkiye Şampiyonu oldu.
Başkan Ercengiz’i ziyaret eden Davut Kaya “7 yıldır Kick Boks sporu ile uğraşıyorum. 3 yıldır da milli takımda yarışıyorum. 1-7 Temmuz’da Şırnak’ta düzenlenecek milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanmıştım ve Burdur’umuza Türkiye şampiyonu olarak döndüm. İnşallah İtalya’da 13-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve Burdur’umuzu temsil ederek ödüllerle geri dönmek istiyorum. Bugünde bu sevincimi bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi. Başkan Ercengiz “ Başarılarının artarak devam edeceğini biliyorum. Bundan sonra da bize düşen bir vazife olduğu sürece sporcularımızı, sizleri ve Burdur’umuzu en iyi şekilde ileriye götürecek her çalışmada yanınızdayız” diye konuştu.
Şırnak’ta 1-7 Temmuz tarihleri arasında 60 ilden bin 500 sporcunun katıldığı Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonasında Davut Kaya, Türkiye Şampiyonu oldu.

Başkan Ercengiz’i ziyaret eden Davut Kaya “7 yıldır Kick Boks sporu ile uğraşıyorum. 3 yıldır da milli takımda yarışıyorum. 1-7 Temmuz’da Şırnak’ta düzenlenecek milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanmıştım ve Burdur’umuza Türkiye şampiyonu olarak döndüm. İnşallah İtalya’da 13-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve Burdur’umuzu temsil ederek ödüllerle geri dönmek istiyorum. Bugünde bu sevincimi bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Başkan Ercengiz “ Başarılarının artarak devam edeceğini biliyorum. Bundan sonra da bize düşen bir vazife olduğu sürece sporcularımızı, sizleri ve Burdur’umuzu en iyi şekilde ileriye götürecek her çalışmada yanınızdayız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.