Kitap Tartışma Etkinliği yapıldı

YAŞAM 23.10.2022 - 23:54, Güncelleme: 23.10.2022 - 23:54
 

Kitap Tartışma Etkinliği yapıldı

Kitap Tartışma Etkinliği yapıldı
Isparta’da özel bir kolejde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapan Ahmet Sonkaya’ her ay bir kitap tartışması etkinliği düzenliyor. Kitabı yaklaşık 40 gün önceden belirleyip daha sonra nezih bir mekanda tüm katılımcılarla birlikte tartışıyorlar. Bu ay tartıştıkları kitap, Samipaşazade Sezai tarafından kaleme alınan Sergüzeşt adlı romanın tartışması etkinliği 3 ayrı gruptan oluşan öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ahmet Sonkaya'nın moderatörlüğünde öğrenciler ve katılımcılar öğretici ve eğlenceli bir zaman geçiriyor. Ahmet Sonkaya, farklı bakış açılarının ve farklı görüşlerinin birlikte tartıştıkça birbirimizi daha çok anlayacağımızı, birlikte daha büyük işler yapacağımızı düşündüğünü belirterek düzenli olarak kitap okuma ve tartışma programlarına devam edileceğini belirtti.  Etkinliğe katılan tüm öğrencilerle ve katılımcılara katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti
Kitap Tartışma Etkinliği yapıldı

Isparta’da özel bir kolejde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapan Ahmet Sonkaya’ her ay bir kitap tartışması etkinliği düzenliyor. Kitabı yaklaşık 40 gün önceden belirleyip daha sonra nezih bir mekanda tüm katılımcılarla birlikte tartışıyorlar.

Bu ay tartıştıkları kitap, Samipaşazade Sezai tarafından kaleme alınan Sergüzeşt adlı romanın tartışması etkinliği 3 ayrı gruptan oluşan öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ahmet Sonkaya'nın moderatörlüğünde öğrenciler ve katılımcılar öğretici ve eğlenceli bir zaman geçiriyor.

Ahmet Sonkaya, farklı bakış açılarının ve farklı görüşlerinin birlikte tartıştıkça birbirimizi daha çok anlayacağımızı, birlikte daha büyük işler yapacağımızı düşündüğünü belirterek düzenli olarak kitap okuma ve tartışma programlarına devam edileceğini belirtti.  Etkinliğe katılan tüm öğrencilerle ve katılımcılara katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.