Komşuları şikayet etti, polisler gelince kafasına silah dayadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2023 - 22:00, Güncelleme: 08.11.2023 - 21:37
 

Komşuları şikayet etti, polisler gelince kafasına silah dayadı

Komşuları şikayet etti, polisler gelince kafasına silah dayadı
Antalya’da çevreye rahatsızlık veren bir şahıs, polis ekipleri gelince balkona çıkıp kafasına tabanca dayadı. Özel hareket polislerini de harekete geçiren şahıs 1 saat süren çalışmanın ardından kapıyı açarak teslim oldu.Olay, saat 19.30 sıralarında Yüksekalan 488 sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 8 katlı binanın 3 katında annesiyle beraber yaşayan Rüştü K. (52) çevreye rahatsızlık verince şikayet üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından uyarılan şahıs, elinde bulunan tabancanın namlusuna mermi sürdü. Olayın ardından destek için çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şahıs bu sırada zaman zaman balkona çıkarak elinde bulunan silahı kafasına dayadı. Şahsın kapıyı içerden kilitlemesi ve açmaması üzerine olay yerine özel hareket polisler de sevk edildi. Şahıs 1 saat süren ikna çalışmasının ardından kapıyı açarak teslim oldu. Gözaltına alınan Rüştü K., ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Komşuları şikayet etti, polisler gelince kafasına silah dayadı
Antalya’da çevreye rahatsızlık veren bir şahıs, polis ekipleri gelince balkona çıkıp kafasına tabanca dayadı. Özel hareket polislerini de harekete geçiren şahıs 1 saat süren çalışmanın ardından kapıyı açarak teslim oldu.
Olay, saat 19.30 sıralarında Yüksekalan 488 sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 8 katlı binanın 3 katında annesiyle beraber yaşayan Rüştü K. (52) çevreye rahatsızlık verince şikayet üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından uyarılan şahıs, elinde bulunan tabancanın namlusuna mermi sürdü. Olayın ardından destek için çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şahıs bu sırada zaman zaman balkona çıkarak elinde bulunan silahı kafasına dayadı. Şahsın kapıyı içerden kilitlemesi ve açmaması üzerine olay yerine özel hareket polisler de sevk edildi. Şahıs 1 saat süren ikna çalışmasının ardından kapıyı açarak teslim oldu. Gözaltına alınan Rüştü K., ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.