Konservatuar öğrencilerinden mezuniyet oyunu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2021 - 13:56, Güncelleme: 26.11.2021 - 12:43
 

Konservatuar öğrencilerinden mezuniyet oyunu

Konservatuar öğrencilerinden mezuniyet oyunu
Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencileri, pandemi dolayısıyla sergileyemediği mezuniyet oyunuyla 28 Kasım Pazar günü, Yıldız Kenter Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı’nda tiyatro eğitimi alan öğrenciler sahnede yeteneklerini sergileyecek. Konservatuarın tiyatro bölümü öğrencileri Rus Yazar Anton Çehov’un üç kısa oyununu bir araya getiren ‘Çok Yaşa Çehov’u sahneleyecek.“Ücretsiz sahnelenecek”Yönetmenler Deniz Büyükuysal Lişesivdin ve Deniz Yılmaz Karaoğlu tarafından bir tablo gibi işlenen oyunun sanat danışmanlığını Gözlem Kurt yaptı. Cihan Şarlak, Habibe Saçlı, Hale Koyun, Osman Demir ve Ömer Baysar’ın rol aldığı oyun Yıldız Kenter Sahnesi’nde 28 Kasım Pazar günü saat 20.30’da ücretsiz olarak izleyici ile buluşacak.
Konservatuar öğrencilerinden mezuniyet oyunu
Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencileri, pandemi dolayısıyla sergileyemediği mezuniyet oyunuyla 28 Kasım Pazar günü, Yıldız Kenter Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı’nda tiyatro eğitimi alan öğrenciler sahnede yeteneklerini sergileyecek. Konservatuarın tiyatro bölümü öğrencileri Rus Yazar Anton Çehov’un üç kısa oyununu bir araya getiren ‘Çok Yaşa Çehov’u sahneleyecek.

“Ücretsiz sahnelenecek”
Yönetmenler Deniz Büyükuysal Lişesivdin ve Deniz Yılmaz Karaoğlu tarafından bir tablo gibi işlenen oyunun sanat danışmanlığını Gözlem Kurt yaptı. Cihan Şarlak, Habibe Saçlı, Hale Koyun, Osman Demir ve Ömer Baysar’ın rol aldığı oyun Yıldız Kenter Sahnesi’nde 28 Kasım Pazar günü saat 20.30’da ücretsiz olarak izleyici ile buluşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.