Korsan taksi taşımacılığı yapan sürücü ve yolculara ceza

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2023 - 11:30, Güncelleme: 23.12.2023 - 11:07
 

Korsan taksi taşımacılığı yapan sürücü ve yolculara ceza

Korsan taksi taşımacılığı yapan sürücü ve yolculara ceza
Antalya’da polisin asayiş uygulamasında korsan taksi taşımacılığı tespit edilen otomobil 60 gün süreyle trafikten men edildi.Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Akdeniz Bulvarı üzerinde “Korsan Taksi Taşımacılığı” yaptığı şüphesi ile durdurulan otomobilde şoförün araçtaki iki kişiyi uygulama üzerinden iletişim kurup Akdeniz Bulvarı üzerinde aldığı tespit edildi. Olay yerine çağrılan trafik ekiplerince, şoför olan M.K. isimli şahıs ile yolcu olan F.K. ve İ.E. isimli şahıslara trafik idari para cezası uygulanırken, araç 60 gün trafikten men edilerek otoparka çekildi.
Korsan taksi taşımacılığı yapan sürücü ve yolculara ceza
Antalya’da polisin asayiş uygulamasında korsan taksi taşımacılığı tespit edilen otomobil 60 gün süreyle trafikten men edildi.
Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Akdeniz Bulvarı üzerinde “Korsan Taksi Taşımacılığı” yaptığı şüphesi ile durdurulan otomobilde şoförün araçtaki iki kişiyi uygulama üzerinden iletişim kurup Akdeniz Bulvarı üzerinde aldığı tespit edildi. Olay yerine çağrılan trafik ekiplerince, şoför olan M.K. isimli şahıs ile yolcu olan F.K. ve İ.E. isimli şahıslara trafik idari para cezası uygulanırken, araç 60 gün trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.