KPSS’ye girmek için adaylar zamanla yarıştı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2023 - 20:05, Güncelleme: 23.07.2023 - 11:27
 

KPSS’ye girmek için adaylar zamanla yarıştı

KPSS’ye girmek için adaylar zamanla yarıştı
Antalya’da Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) yetişmek için adaylar zamanla yarıştı.Türkiye genelinde yapılan 2023 KPSS lisans sınavının Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu, bugün saat 10.15’te başladı. Her yıl aynı manzaralara sahne olan sınav maratonu bu yıl da şaşırtmadı. Adaylar sınava yetişmek için nefes nefese kaldı. Antalya Akdeniz Üniversitesi kampüsünde ise kapıların saat 10.00’da kapandığı sınava yetişmek için koşan adaylardan bazıları kimliğini unuttuğu için kapıdan dönerken, bazıları da saniyeler kala içeriye girdi. Sınav öğleden sonra saat 14.45 oturumu ile devam edecek.
KPSS’ye girmek için adaylar zamanla yarıştı
Antalya’da Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) yetişmek için adaylar zamanla yarıştı.
Türkiye genelinde yapılan 2023 KPSS lisans sınavının Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu, bugün saat 10.15’te başladı. Her yıl aynı manzaralara sahne olan sınav maratonu bu yıl da şaşırtmadı. Adaylar sınava yetişmek için nefes nefese kaldı. Antalya Akdeniz Üniversitesi kampüsünde ise kapıların saat 10.00’da kapandığı sınava yetişmek için koşan adaylardan bazıları kimliğini unuttuğu için kapıdan dönerken, bazıları da saniyeler kala içeriye girdi. Sınav öğleden sonra saat 14.45 oturumu ile devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.