Kumluca Kuzca yolunda asfalt çalışması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2021 - 17:24, Güncelleme: 01.11.2021 - 15:55
 

Kumluca Kuzca yolunda asfalt çalışması

Kumluca Kuzca yolunda asfalt çalışması
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca ilçesinde Kuzca-Büyükalan mahalleleri arasındaki 4 kilometrelik grup yolunu asfalta hazırlıyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde asfalt ve yol bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri deforme olan Kuzca ve Büyükalan mahalleleri arasındaki grup yolunda asfalt öncesi bakım çalışmalarına başladı. Kırsal Hizmetler ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında kapanan büz ağızları ve şarampoller temizleniyor. Yolun gevşek zemin nedeniyle deforme olan bölümleri iş makineleriyle sökülüyor. Çalışmanın devamında yol tekrar dolgu malzemesi ile doldurup silindir ile sıkıştırılıyor. Ekipler 4 kilometrelik yolda bakım ve onarımını tamamladıktan sonra asfalt çalışmasına başlayacak.
Kumluca Kuzca yolunda asfalt çalışması
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca ilçesinde Kuzca-Büyükalan mahalleleri arasındaki 4 kilometrelik grup yolunu asfalta hazırlıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde asfalt ve yol bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri deforme olan Kuzca ve Büyükalan mahalleleri arasındaki grup yolunda asfalt öncesi bakım çalışmalarına başladı. Kırsal Hizmetler ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında kapanan büz ağızları ve şarampoller temizleniyor. Yolun gevşek zemin nedeniyle deforme olan bölümleri iş makineleriyle sökülüyor. Çalışmanın devamında yol tekrar dolgu malzemesi ile doldurup silindir ile sıkıştırılıyor. Ekipler 4 kilometrelik yolda bakım ve onarımını tamamladıktan sonra asfalt çalışmasına başlayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.