Kurallara uymayan ticari taksi sürücülerine ceza yağdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2023 - 14:00, Güncelleme: 22.12.2023 - 13:53
 

Kurallara uymayan ticari taksi sürücülerine ceza yağdı

Kurallara uymayan ticari taksi sürücülerine ceza yağdı
Antalya’da taksimetre açmayan, emniyet kemeri kullanmayan, araç sürerken cep telefonu kullanan, diğer kanun ve kuralları ihlal eden 35 taksi sürücüsüne 43 bin 500 TL trafik idari yaptırım para cezası uygulandı.Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce planlanan özel denetimler kapsamında 16-22 Aralık tarihleri arasında Antalya merkez ve ilçelerinde Ticari ve Korsan taksilere yönelik denetimler yapıldı. Sivil ve resmi ekiplerin katılımı ile yapılan denetimlerde bin 130 ticari taksi denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde taksimetre açmayan, emniyet kemeri kullanmayan, araç sürerken cep telefonu kullanan, diğer kanun ve kuralları ihlal eden 35 taksi sürücüsüne 43 bin 500 TL trafik idari yaptırım para cezası uygulandı. Eksikleri bulunan 10 araç trafikten men edildi.
Kurallara uymayan ticari taksi sürücülerine ceza yağdı
Antalya’da taksimetre açmayan, emniyet kemeri kullanmayan, araç sürerken cep telefonu kullanan, diğer kanun ve kuralları ihlal eden 35 taksi sürücüsüne 43 bin 500 TL trafik idari yaptırım para cezası uygulandı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce planlanan özel denetimler kapsamında 16-22 Aralık tarihleri arasında Antalya merkez ve ilçelerinde Ticari ve Korsan taksilere yönelik denetimler yapıldı. Sivil ve resmi ekiplerin katılımı ile yapılan denetimlerde bin 130 ticari taksi denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde taksimetre açmayan, emniyet kemeri kullanmayan, araç sürerken cep telefonu kullanan, diğer kanun ve kuralları ihlal eden 35 taksi sürücüsüne 43 bin 500 TL trafik idari yaptırım para cezası uygulandı. Eksikleri bulunan 10 araç trafikten men edildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.