LGS Türkiye Birincisinden Vali Baruş’a ziyaret

YAŞAM 22.07.2022 - 10:06, Güncelleme: 22.07.2022 - 10:06
 

LGS Türkiye Birincisinden Vali Baruş’a ziyaret

LGS Türkiye Birincisinden Vali Baruş’a ziyaret
ISPARTA HABER - Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan LGS sınavında tüm soruları yanıtlayarak birinciler arasında yer alan Özel Boğaziçi Ortaokulu öğrencisi Zeynep Rana Aktaş ve ailesi Vali Aydın Baruş ile bir araya geldi. Başarısının ardından Robert Kolej’e yerleşen Zeynep Rana’yı tebrik eden Vali Baruş “ Başarından dolayı Isparta adına gurur duyduk, okulun hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başarılı öğrenciyle gelecek planlarına dair sohbet eden Vali Baruş öğrencinin başarısından dolayı beraberinde bulunan ailesini ve okul yöneticisini tebrik ederek Zeynep Rana’ya hediyesini takdim etti.
LGS Türkiye Birincisinden Vali Baruş’a ziyaret

ISPARTA HABER - Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan LGS sınavında tüm soruları yanıtlayarak birinciler arasında yer alan Özel Boğaziçi Ortaokulu öğrencisi Zeynep Rana Aktaş ve ailesi Vali Aydın Baruş ile bir araya geldi.

Başarısının ardından Robert Kolej’e yerleşen Zeynep Rana’yı tebrik eden Vali Baruş “ Başarından dolayı Isparta adına gurur duyduk, okulun hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başarılı öğrenciyle gelecek planlarına dair sohbet eden Vali Baruş öğrencinin başarısından dolayı beraberinde bulunan ailesini ve okul yöneticisini tebrik ederek Zeynep Rana’ya hediyesini takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.