Lokantacılar Odası üyelerine Avantaj kart

ISPARTA 25.02.2022 - 15:20, Güncelleme: 25.02.2022 - 15:22
 

Lokantacılar Odası üyelerine Avantaj kart

Lokantacılar Odası üyelerine Avantaj kart
10 Mart’taki seçimlerde yeniden aday olan Lokantacılar Odası Başkanı  Arif Günay,  odaya üye esnaflara yönelik kişiye özel avantaj kartı verdiklerini belirterek, “Üyelerimiz bu kartla sektör dışında anlaşma sağladığımız tüm işyerlerindeki hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecekler” dedi. Isparta Lokantacılar Odası’nda kongre öncesi büyük heyecan yaşanıyor. Odaya kayıtlı 821 üyenin oy kullanması beklenen Oda seçimleri 10 Mart Perşembe günü saat 10.00 da Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  Halen Lokantacılar Odası Başkanlığını yürütmekte olan ve 10 Mart’taki  kongrede yeniden aday olduğunu daha önce açıklayan Oda Başkanı Arif Günay ekibi ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Mustafa Baş’ı  ziyaret ederek yaptıkları ve yapacakları çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. ÜYELERİMİZE AVANTAJ KARTI HAZIRLADIK… Isparta Lokantacılar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Arif Günay, oda olarak üyelere yönelik kişiye özel avantaj kartları hazırlattıklarını ve bunların dağıtımına da başladıklarını kaydederek şöyle konuştu: “Üyelerimize özel avantaj kartları sayesinde üyelerimiz çeşitli sektörlerde anlaşma sağladığımız firmalarla belirli oranlarda indirim  karşılığında daha uygun şekilde faydalanabilecekler. Anlaşma sağladığımız işyerleri arasında hastaneler, halı yıkama işyerleri, Akaryakıt istasyonları,  Özel Eğitim Kurumları, AVM’ler ve birçok işyeri bulunmaktadır. Üyelerimiz kendilerine dağıtılan avantaj kartları  sayesinde bu işyerlerinden belirli oranlarda indirimli faydalanabileceklerdir. Üyelerimizin kendilerine dağıtılan avantaj kartları sayesinde yararlanabilecekleri indirim listeleri güncel olarak her üyemize iletilmiştir. Yeni anlaşma yaptığımız işyerleri de anında üyelerimize bildirilmektedir. Amacımız, üyelerimizin diğer sektörlerdeki işyerlerindeki hizmetlerden daha indirimli yararlanmalarını sağlamaktır” dedi. ODAMIZA KAYITLI 220 KADIN ÜYE BULUNUYOR … Isparta Lokantacılar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Arif Günay, odaya kayıtlı 821 üyenin 220’sini kadın üyelerin oluşturduğunu belirterek, “Kadın üyelerimizi  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde unutmayacağız, inşallah bu özel günde onları bir araya getirmeyi planlıyoruz” dedi.      
Lokantacılar Odası üyelerine Avantaj kart

10 Mart’taki seçimlerde yeniden aday olan Lokantacılar Odası Başkanı  Arif Günay,  odaya üye esnaflara yönelik kişiye özel avantaj kartı verdiklerini belirterek, “Üyelerimiz bu kartla sektör dışında anlaşma sağladığımız tüm işyerlerindeki hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecekler” dedi.

Isparta Lokantacılar Odası’nda kongre öncesi büyük heyecan yaşanıyor. Odaya kayıtlı 821 üyenin oy kullanması beklenen Oda seçimleri 10 Mart Perşembe günü saat 10.00 da Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  Halen Lokantacılar Odası Başkanlığını yürütmekte olan ve 10 Mart’taki  kongrede yeniden aday olduğunu daha önce açıklayan Oda Başkanı Arif Günay ekibi ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Mustafa Baş’ı  ziyaret ederek yaptıkları ve yapacakları çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

ÜYELERİMİZE AVANTAJ KARTI HAZIRLADIK…

Isparta Lokantacılar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Arif Günay, oda olarak üyelere yönelik kişiye özel avantaj kartları hazırlattıklarını ve bunların dağıtımına da başladıklarını kaydederek şöyle konuştu:

“Üyelerimize özel avantaj kartları sayesinde üyelerimiz çeşitli sektörlerde anlaşma sağladığımız firmalarla belirli oranlarda indirim  karşılığında daha uygun şekilde faydalanabilecekler. Anlaşma sağladığımız işyerleri arasında hastaneler, halı yıkama işyerleri, Akaryakıt istasyonları,  Özel Eğitim Kurumları, AVM’ler ve birçok işyeri bulunmaktadır. Üyelerimiz kendilerine dağıtılan avantaj kartları  sayesinde bu işyerlerinden belirli oranlarda indirimli faydalanabileceklerdir. Üyelerimizin kendilerine dağıtılan avantaj kartları sayesinde yararlanabilecekleri indirim listeleri güncel olarak her üyemize iletilmiştir. Yeni anlaşma yaptığımız işyerleri de anında üyelerimize bildirilmektedir. Amacımız, üyelerimizin diğer sektörlerdeki işyerlerindeki hizmetlerden daha indirimli yararlanmalarını sağlamaktır” dedi.

ODAMIZA KAYITLI 220 KADIN ÜYE BULUNUYOR …

Isparta Lokantacılar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Arif Günay, odaya kayıtlı 821 üyenin 220’sini kadın üyelerin oluşturduğunu belirterek, “Kadın üyelerimizi  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde unutmayacağız, inşallah bu özel günde onları bir araya getirmeyi planlıyoruz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.