LPG'ye 48 kuruşluk zam

01.11.2021 - 15:32, Güncelleme: 01.11.2021 - 15:32
 

LPG'ye 48 kuruşluk zam

Otogaz (LPG) fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 48 kuruş zam bekleniyor.
Dünya genelinde enerji fiyatlarının yükselişe geçmesi Türkiye'yi de tesiri altına aldı. Bir de buna dövizdeki kur artışı eklenince zamlar peş peşe gelmeye başladı. Geçtiğimiz hafta, 2 gün içinde toplamda benzinin litre fiyatında 72 kuruşluk bir artış olmuştu. ÖNCE 72 KURUŞLUK ZAM, ARDINDAN 25 KURUŞLUK İNDİRİM Bu artışın hemen ardından 25 kuruşluk bir indirim gelmiş, araç sahipleri az da olsa rahatlamıştı. Gerçekleşen indirime göre Ankara ve İzmir'de benzinin litre fiyatı 8,51 kuruş olarak belirlenirken İstanbul'da ise fiyat 8,42 kuruş olarak pompaya yansıdı. BİR ZAM DA LPG'YE GELİYOR Benzinin yanı sıra motorin ve otogaza (LPG) da bir zam geleceği öngörülüyordu.
Otogaz (LPG) fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 48 kuruş zam bekleniyor.

Dünya genelinde enerji fiyatlarının yükselişe geçmesi Türkiye'yi de tesiri altına aldı. Bir de buna dövizdeki kur artışı eklenince zamlar peş peşe gelmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta, 2 gün içinde toplamda benzinin litre fiyatında 72 kuruşluk bir artış olmuştu.

ÖNCE 72 KURUŞLUK ZAM, ARDINDAN 25 KURUŞLUK İNDİRİM

Bu artışın hemen ardından 25 kuruşluk bir indirim gelmiş, araç sahipleri az da olsa rahatlamıştı. Gerçekleşen indirime göre Ankara ve İzmir'de benzinin litre fiyatı 8,51 kuruş olarak belirlenirken İstanbul'da ise fiyat 8,42 kuruş olarak pompaya yansıdı.

BİR ZAM DA LPG'YE GELİYOR
Benzinin yanı sıra motorin ve otogaza (LPG) da bir zam geleceği öngörülüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.