Made in SENİRKENT

ISPARTA 26.07.2022 - 14:54, Güncelleme: 26.07.2022 - 14:54
 

Made in SENİRKENT

Made in SENİRKENT
“Senirkent Üzüm Pekmezi-Senirkent Banağı-Senirkent Dimrit Üzümü-Senirkent Gelin Fesi- Senirkent Samsa Tatlısı” coğrafi işaret tescil belgesi artık Senirkent’imize ait. Aylar önce Belediyemizin yapmış olduğu girişimler neticesinde Senirkent Üzüm Pekmezi-Senirkent Banağı-Senirkent Dimrit Üzümü-Senirkent Gelin Fesi- Senirkent Samsa Tatlısı tescili için Türk Patent Kurumu’na yapmış olduğumuz başvurumuz sonuçlandı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen belge teslim töreninde coğrafi işaret tescil belgeleri Belediye Başkanımız Kadir HEYBELİ, tarafından teslim alındı. Belediye Başkanımız Kadir HEYBELİ konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Şehirlerin simgeleri ile yaşadığını, bu yüzden ‘’Coğrafi İşaretli Ürünler’’ konusunu çok önemsediğine vurgu yaparak,  Bu konu, benim çok önemsediğim bir konudur. Şimdi belki farkında değiliz ama gelecekte coğrafi işaretli ürünler konusu çok daha büyük önem arz edecek. Senirkent Üzüm Pekmezi-Senirkent Banağı-Senirkent Dimrit Üzümü-Senirkent Gelin Fesi- Senirkent Samsa Tatlısı’nın coğrafi işaret tescil belgelerinin alınmasında başından sonuna emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.   
Made in SENİRKENT

Senirkent Üzüm Pekmezi- Senirkent Banağı- Senirkent Dimrit Üzümü- Senirkent Gelin Fesi- Senirkent Samsa Tatlısı” coğrafi işaret tescil belgesi artık Senirkent’imize ait.

Aylar önce Belediyemizin yapmış olduğu girişimler neticesinde Senirkent Üzüm Pekmezi- Senirkent Banağı- Senirkent Dimrit Üzümü- Senirkent Gelin Fesi- Senirkent Samsa Tatlısı tescili için Türk Patent Kurumu’na yapmış olduğumuz başvurumuz sonuçlandı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen belge teslim töreninde coğrafi işaret tescil belgeleri Belediye Başkanımız Kadir HEYBELİ, tarafından teslim alındı.

Belediye Başkanımız Kadir HEYBELİ konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Şehirlerin simgeleri ile yaşadığını, bu yüzden ‘’Coğrafi İşaretli Ürünler’’ konusunu çok önemsediğine vurgu yaparak,  Bu konu, benim çok önemsediğim bir konudur. Şimdi belki farkında değiliz ama gelecekte coğrafi işaretli ürünler konusu çok daha büyük önem arz edecek. Senirkent Üzüm Pekmezi- Senirkent Banağı- Senirkent Dimrit Üzümü- Senirkent Gelin Fesi- Senirkent Samsa Tatlısı’nın coğrafi işaret tescil belgelerinin alınmasında başından sonuna emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.