Mağara merakı sonu oluyordu

ISPARTA 18.09.2022 - 19:29, Güncelleme: 18.09.2022 - 19:29
 

Mağara merakı sonu oluyordu

Mağara merakı sonu oluyordu
sparta'nın Yalvaç ilçesinde 1900 rakımlı bölgede bulunan mağaraya girip mahsur kalan vatandaş, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra Yalvaç ilçesine bağlı Kozluçay köyünde yaşayan Ali Dost adlı isimli vatandaş arkadaşını arayarak Nazilli Deresi mevkiinde bulunan Saltı ve Kuyuluk tepeleri arasındaki Ayı İni Mağarasına gideceğini söyledi. Ali Dost'u mağaraya kadar getiren arkadaşı Yaşar Doğan, birkaç saat sonra mağara girişine kadar gelip seslenmesine rağmen gece boyu arkadaşı mağaradan çıkmayınca sabah saatlerinde jandarmayı arayıp yardım istedi. Geceyi mağarada geçiren Ali Dost için sabah saatlerinde Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek, Jandarma Binbaşı Resul Kaya, Sağlık, AFAD, İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ve bölgeye geldi. Mağaraya öğle saatlerinde giriş yapan AFAD ve Jandarma ekipleri 4 saatlik arama sonunda Ali Dost'u düşüp başından yaralandığı mağaranın derin çatlağında buldu. Sol kolunda da kırık tespit edilen Ali Dost, olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere Yalvaç Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Mağara merakı sonu oluyordu

sparta'nın Yalvaç ilçesinde 1900 rakımlı bölgede bulunan mağaraya girip mahsur kalan vatandaş, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.
Geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra Yalvaç ilçesine bağlı Kozluçay köyünde yaşayan Ali Dost adlı isimli vatandaş arkadaşını arayarak Nazilli Deresi mevkiinde bulunan Saltı ve Kuyuluk tepeleri arasındaki Ayı İni Mağarasına gideceğini söyledi. Ali Dost'u mağaraya kadar getiren arkadaşı Yaşar Doğan, birkaç saat sonra mağara girişine kadar gelip seslenmesine rağmen gece boyu arkadaşı mağaradan çıkmayınca sabah saatlerinde jandarmayı arayıp yardım istedi. Geceyi mağarada geçiren Ali Dost için sabah saatlerinde Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek, Jandarma Binbaşı Resul Kaya, Sağlık, AFAD, İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ve bölgeye geldi.
Mağaraya öğle saatlerinde giriş yapan AFAD ve Jandarma ekipleri 4 saatlik arama sonunda Ali Dost'u düşüp başından yaralandığı mağaranın derin çatlağında buldu. Sol kolunda da kırık tespit edilen Ali Dost, olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere Yalvaç Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.