Mahallelerde genel temizlik ve uçkunla mücadele çalışmaları devam ediyor

ISPARTA 12.07.2023 - 15:42, Güncelleme: 12.07.2023 - 15:42
 

Mahallelerde genel temizlik ve uçkunla mücadele çalışmaları devam ediyor

Mahallelerde genel temizlik ve uçkunla mücadele çalışmaları devam ediyor
Isparta Belediyesi, mahallelerde genel temizlik çalışmalarını sürdürürken, çalışmalar kapsamında otlar biçiliyor, kaldırımlar temizleniyor, yollar yıkanıyor, uçkunla mücadele için ilaçlama yapılıyor. Isparta Belediyesi, mahallelerdeki genel temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda mahallelerde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında otlar biçiliyor, yollar yıkanıyor, kaldırım ve yol kenarları temizleniyor. Ayrıca uçkunla mücadele çalışması kapsamında ilaçlama yapılıyor. Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 44 mahallede 200 cadde ve 3.000’e yakın sokakta genel temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şu ana kadar 38 mahallede temizlik çalışmalarını tamamlayan ekipler son olarak Halıkent, Çünür ve Fatih Mahallelerinde ayrık otu ile mücadele çalışmasını tamamladı. Ekipler kaldırımlardaki otları makinelerle biçerken, ot ilacı çalışması yaptı. Ardından süpürme aracı ile temizlenen yollar basınçlı su ile yıkandı. Yine yıkama ardından da mart ayı başından itibaren başlayan larva ile mücadele çalışmaları yine larva ve uçkunla biyosidal mücadelesi şeklinde devam ettirildi. Bu kapsamda mahallerde periyodik olarak ilaçlama ve temizlik çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.
Mahallelerde genel temizlik ve uçkunla mücadele çalışmaları devam ediyor

Isparta Belediyesi, mahallelerde genel temizlik çalışmalarını sürdürürken, çalışmalar kapsamında otlar biçiliyor, kaldırımlar temizleniyor, yollar yıkanıyor, uçkunla mücadele için ilaçlama yapılıyor.

Isparta Belediyesi, mahallelerdeki genel temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda mahallelerde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında otlar biçiliyor, yollar yıkanıyor, kaldırım ve yol kenarları temizleniyor. Ayrıca uçkunla mücadele çalışması kapsamında ilaçlama yapılıyor.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 44 mahallede 200 cadde ve 3.000’e yakın sokakta genel temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şu ana kadar 38 mahallede temizlik çalışmalarını tamamlayan ekipler son olarak Halıkent, Çünür ve Fatih Mahallelerinde ayrık otu ile mücadele çalışmasını tamamladı. Ekipler kaldırımlardaki otları makinelerle biçerken, ot ilacı çalışması yaptı. Ardından süpürme aracı ile temizlenen yollar basınçlı su ile yıkandı. Yine yıkama ardından da mart ayı başından itibaren başlayan larva ile mücadele çalışmaları yine larva ve uçkunla biyosidal mücadelesi şeklinde devam ettirildi. Bu kapsamda mahallerde periyodik olarak ilaçlama ve temizlik çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.