Mahmatlar virajlarında 2 ayrı kaza

ISPARTA 07.08.2022 - 19:29, Güncelleme: 07.08.2022 - 19:43
 

Mahmatlar virajlarında 2 ayrı kaza

Mahmatlar virajlarında 2 ayrı kaza
Eğirdir yolu Mahmatlar köyü virajları üzerinde aynı noktada meydana gelen ilk kazadan dakikalar sonra ikinci bir kaza yaşandı. Kaza bölgesine çok sayıda ekip sevk edildi.  İlk edinilen bilgilere göre Isparta Eğirdir karayolu Mahmatlar köyü virajlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücüler, kazazedelere yardımda bulunurken sağlık ekiplerine haber verdi. Dakikalar sonra aynı mevkiide bir kaza daha meydana geldi. Eğirdir istikametinden Isparta'ya seyreden transit araç ile karşı yönden gelen otomobil kafaya kafaya çarpıştılar.  İki ayrı kazada araçlarda büyük maddi hasar oluştu. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, trafik akışı kontrollü sağlanıyor.
Mahmatlar virajlarında 2 ayrı kaza

Eğirdir yolu Mahmatlar köyü virajları üzerinde aynı noktada meydana gelen ilk kazadan dakikalar sonra ikinci bir kaza yaşandı. Kaza bölgesine çok sayıda ekip sevk edildi. 

İlk edinilen bilgilere göre Isparta Eğirdir karayolu Mahmatlar köyü virajlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücüler, kazazedelere yardımda bulunurken sağlık ekiplerine haber verdi. Dakikalar sonra aynı mevkiide bir kaza daha meydana geldi. Eğirdir istikametinden Isparta'ya seyreden transit araç ile karşı yönden gelen otomobil kafaya kafaya çarpıştılar. 

İki ayrı kazada araçlarda büyük maddi hasar oluştu. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, trafik akışı kontrollü sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.