Manavgat’ta huzurevi sakinleri türkülerle eğlendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2023 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2023 - 15:31
 

Manavgat’ta huzurevi sakinleri türkülerle eğlendi

Manavgat’ta huzurevi sakinleri türkülerle eğlendi
Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, 2024 yılına girmeye sayılı günler kala Manavgat Belediyesi Huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek, mini konser düzenledi.Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Şef’i Onur Gök ve ekip arkadaşları, Manavgat Belediyesi Huzurevi sakinlerini yeni yıl öncesi yalnız bırakmadı. Şef Onur Gök ve koristler, tüm büyüklerle sohbet etti, onların sevdiği türküleri hep bir ağızdan söyledi. Türkülerin seslendirildiği ve karşılıklı düetlerin yapıldığı ziyarette Huzurevi sakinleri ud çalmayı da ihmal etmedi. Koca çınarlar, “Konyalım”, “Bahçe Duvarından Aştım”, “Kesik Çayır”, “Karam”, “Yazımı Kışa Çevirdin” gibi dillere pelesenk olan eserleri dinlerken unutulmaz anlar yaşadı.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Huzurevi’nde konaklayan büyüklerin kendileri için oldukça önemli olduğunu vurguladı. Başkan Şükrü Sözen, “Türk Halk Müziği topluluğumuz, yeni yıl öncesinde büyüklerimizi ziyaret ederek onlara destek ve moral verdi. Eli öpülesi büyüklerimizi mutlu ve huzurlu görmek bizlerin gözlerini yaşartıyor. Onlar iyi ki varlar. Koro şefimiz Onur Gök ve tüm koristlerimize bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Tüm büyüklerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.
Manavgat’ta huzurevi sakinleri türkülerle eğlendi
Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, 2024 yılına girmeye sayılı günler kala Manavgat Belediyesi Huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek, mini konser düzenledi.
Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Şef’i Onur Gök ve ekip arkadaşları, Manavgat Belediyesi Huzurevi sakinlerini yeni yıl öncesi yalnız bırakmadı. Şef Onur Gök ve koristler, tüm büyüklerle sohbet etti, onların sevdiği türküleri hep bir ağızdan söyledi. Türkülerin seslendirildiği ve karşılıklı düetlerin yapıldığı ziyarette Huzurevi sakinleri ud çalmayı da ihmal etmedi. Koca çınarlar, “Konyalım”, “Bahçe Duvarından Aştım”, “Kesik Çayır”, “Karam”, “Yazımı Kışa Çevirdin” gibi dillere pelesenk olan eserleri dinlerken unutulmaz anlar yaşadı.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Huzurevi’nde konaklayan büyüklerin kendileri için oldukça önemli olduğunu vurguladı. Başkan Şükrü Sözen, “Türk Halk Müziği topluluğumuz, yeni yıl öncesinde büyüklerimizi ziyaret ederek onlara destek ve moral verdi. Eli öpülesi büyüklerimizi mutlu ve huzurlu görmek bizlerin gözlerini yaşartıyor. Onlar iyi ki varlar. Koro şefimiz Onur Gök ve tüm koristlerimize bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Tüm büyüklerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.