Manavgat’ta ormanlık alanda başlayan ikinci yangın söndürüldü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2023 - 18:30, Güncelleme: 13.09.2023 - 18:09
 

Manavgat’ta ormanlık alanda başlayan ikinci yangın söndürüldü

Manavgat’ta ormanlık alanda başlayan ikinci yangın söndürüldü
Antalya’nın Manavgat ilçesinde dün çıkan ve 1 hektar ormanın zarar gördüğü alanda bugün yeniden başlayan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.Yangın, Yavrudoğan ve Çolaklı mahallelerinin sınırında bulunan Sıratepeler Kıdık mevkiinde çıktı. Yangın, Orman İşletmesi Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yanı sıra vatandaşların müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü. Diğer taraftan, dünkü yangının ardından yangın sahasında saat 13.30’a kadar ekiplerin soğutma çalışması yaptığı, bugün çıkan yangının orman ekiplerinin ayrılmasından kısa bir süre sonra başladığı bildirildi.Yangının sabotaj olma ihtimali üzerinde durulurken, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından incelemelerde bulunulduğu belirtildi.
Manavgat’ta ormanlık alanda başlayan ikinci yangın söndürüldü
Antalya’nın Manavgat ilçesinde dün çıkan ve 1 hektar ormanın zarar gördüğü alanda bugün yeniden başlayan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Yangın, Yavrudoğan ve Çolaklı mahallelerinin sınırında bulunan Sıratepeler Kıdık mevkiinde çıktı. Yangın, Orman İşletmesi Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yanı sıra vatandaşların müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü. Diğer taraftan, dünkü yangının ardından yangın sahasında saat 13.30’a kadar ekiplerin soğutma çalışması yaptığı, bugün çıkan yangının orman ekiplerinin ayrılmasından kısa bir süre sonra başladığı bildirildi.
Yangının sabotaj olma ihtimali üzerinde durulurken, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından incelemelerde bulunulduğu belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.