Manavgat’ta ters yönden giden otomobil ile ticari taksi çarpıştı: 2 yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2023 - 15:00, Güncelleme: 14.11.2023 - 14:04
 

Manavgat’ta ters yönden giden otomobil ile ticari taksi çarpıştı: 2 yaralı

Manavgat’ta ters yönden giden otomobil ile ticari taksi çarpıştı: 2 yaralı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, ters yönden gelen otomobil ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.Kaza; D-400 Karayolu Sanayi Sitesinde meydana geldi. Alanya’dan Sanayi Sitesine giden Veli Hakikat’in kullandığı 07 T 1412 plakalı ticari taksi ile ters istikamette çevreyoluna ilerleyen Ayberk Uzar’ın kullandığı 07 ADB 855 plakalı otomobil çarpıştı.Kazada ticari takside yolcu olarak bulunan Zübeyde Eliballı ve Kader Dinç isimli yaralandı. Yaralılardan biri çimlerin üzerine uzanarak sağlık ekibini beklerken, diğer kadın onun başından bir an bile ayrılmadı. Yaralılar, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Manavgat’ta ters yönden giden otomobil ile ticari taksi çarpıştı: 2 yaralı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, ters yönden gelen otomobil ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza; D-400 Karayolu Sanayi Sitesinde meydana geldi. Alanya’dan Sanayi Sitesine giden Veli Hakikat’in kullandığı 07 T 1412 plakalı ticari taksi ile ters istikamette çevreyoluna ilerleyen Ayberk Uzar’ın kullandığı 07 ADB 855 plakalı otomobil çarpıştı.
Kazada ticari takside yolcu olarak bulunan Zübeyde Eliballı ve Kader Dinç isimli yaralandı. Yaralılardan biri çimlerin üzerine uzanarak sağlık ekibini beklerken, diğer kadın onun başından bir an bile ayrılmadı. Yaralılar, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.