Manavgat’taki kazada şans eseri yaralanan olmadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2023 - 13:09, Güncelleme: 17.08.2023 - 11:40
 

Manavgat’taki kazada şans eseri yaralanan olmadı

Manavgat’taki kazada şans eseri yaralanan olmadı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şans eseri yaralanan olmadı.Kaza, Sorgun Mahallesi Acısu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zeynep Gencer’in kullandığı 07 GHP 48 plakalı otomobille, Umut Koç’un kullandığı 06 ACD 72 plakalı otomobil çarpıştı.Kazanın ardından olay yerine ambulans ve sağlık ekibi sevk edilirken, kazaya karışan araç sürücüleri ve araçta yolcu olarak bulunanlar önemli bir şeylerinin olmadığını belirterek hastaneye gitmeyi kabul etmedi.
Manavgat’taki kazada şans eseri yaralanan olmadı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şans eseri yaralanan olmadı.
Kaza, Sorgun Mahallesi Acısu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zeynep Gencer’in kullandığı 07 GHP 48 plakalı otomobille, Umut Koç’un kullandığı 06 ACD 72 plakalı otomobil çarpıştı.
Kazanın ardından olay yerine ambulans ve sağlık ekibi sevk edilirken, kazaya karışan araç sürücüleri ve araçta yolcu olarak bulunanlar önemli bir şeylerinin olmadığını belirterek hastaneye gitmeyi kabul etmedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.