Manavgat’taki makilik yangını korkuttu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2023 - 13:00, Güncelleme: 24.10.2023 - 12:42
 

Manavgat’taki makilik yangını korkuttu

Manavgat’taki makilik yangını korkuttu
Antalya’nın Manavgat ilçesinde makilik ve ormanlık alanda çıkan yangın, vatandaşlar ile ekiplerin zamanında yaptığı müdahale sayesinde yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürüldü.Ilıca Mahallesi Belen mevkiinde zeytin ve çam ağaçlarının bulunduğu makilik alandan yükselen dumanlar vatandaşları endişelendirirken, ihbar üzerine yangın ekipleri ve jandarma alarma geçti.Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Kumköy Karakolu, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri vatandaşların ellerinde dallarla söndürmeye çalıştığı yangına müdahalede bulundu. Yangın ekiplerin müdahalesi sayesinde yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürüldü.
Manavgat’taki makilik yangını korkuttu
Antalya’nın Manavgat ilçesinde makilik ve ormanlık alanda çıkan yangın, vatandaşlar ile ekiplerin zamanında yaptığı müdahale sayesinde yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürüldü.
Ilıca Mahallesi Belen mevkiinde zeytin ve çam ağaçlarının bulunduğu makilik alandan yükselen dumanlar vatandaşları endişelendirirken, ihbar üzerine yangın ekipleri ve jandarma alarma geçti.
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Kumköy Karakolu, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri vatandaşların ellerinde dallarla söndürmeye çalıştığı yangına müdahalede bulundu. Yangın ekiplerin müdahalesi sayesinde yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürüldü.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.