Manavgat’un Sultanları galibiyetlerine devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2023 - 17:00, Güncelleme: 27.11.2023 - 13:23
 

Manavgat’un Sultanları galibiyetlerine devam ediyor

Manavgat’un Sultanları galibiyetlerine devam ediyor
Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde yoluna doludizgin devam ediyor.Voleybol Kadınlar 2.Lig 8. Grupta mücadele eden Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Pamukkale Belediyesi Denizli Uğur Spor Kulübüyle karşı karşıya geldi. Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Manavgat Belediyespor 25-21, 25-20 ve 25-23’lük setlerle 3-0 kazandı. 6. hafta maçında da galibiyet elde eden Manavgat’ın Sultanları, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de takip etti. Sözen, voleybolcuların her biriyle ayrı ayrı gurur duyduğunu, bu sene şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Başkan Sözen, Kadın Voleybol Takımının galibiyet sevincini fotoğraf çektirerek paylaştı. Bu galibiyetle toplam puanını 16’ya yükselten Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 3 Aralık’ta Dekorayos Antalyaspor’a konuk olacak.
Manavgat’un Sultanları galibiyetlerine devam ediyor
Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde yoluna doludizgin devam ediyor.
Voleybol Kadınlar 2.Lig 8. Grupta mücadele eden Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Pamukkale Belediyesi Denizli Uğur Spor Kulübüyle karşı karşıya geldi. Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Manavgat Belediyespor 25-21, 25-20 ve 25-23’lük setlerle 3-0 kazandı. 6. hafta maçında da galibiyet elde eden Manavgat’ın Sultanları, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de takip etti. Sözen, voleybolcuların her biriyle ayrı ayrı gurur duyduğunu, bu sene şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Başkan Sözen, Kadın Voleybol Takımının galibiyet sevincini fotoğraf çektirerek paylaştı. Bu galibiyetle toplam puanını 16’ya yükselten Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 3 Aralık’ta Dekorayos Antalyaspor’a konuk olacak.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.