Metruk bina tehlike saçıyor

ISPARTA 19.05.2022 - 14:18, Güncelleme: 19.05.2022 - 14:18
 

Metruk bina tehlike saçıyor

Metruk bina tehlike saçıyor
Isparta'da Gazikemal Mahallesi 1308 sokakta bulunan metruk yapı büyük tehlike saçıyor. Yayalar ve araçların sokaktan geçişlerinde büyük tedirginlik yaşıyor. Metruk binanın arka tarafında çıkan yangın sonucu büyük hasar oluştuğunu belirten mahalle sakinleri, içerisininde tinercilerin meskeni haline geldiğini belirtiyor. Çocukların sokakta oynarken büyük korku yaşadıklarını belirten mahalleliler, bu binanın bir an önce yıkılmasını istiyor.
Metruk bina tehlike saçıyor

Isparta'da Gazikemal Mahallesi 1308 sokakta bulunan metruk yapı büyük tehlike saçıyor. Yayalar ve araçların sokaktan geçişlerinde büyük tedirginlik yaşıyor.

Metruk binanın arka tarafında çıkan yangın sonucu büyük hasar oluştuğunu belirten mahalle sakinleri, içerisininde tinercilerin meskeni haline geldiğini belirtiyor. Çocukların sokakta oynarken büyük korku yaşadıklarını belirten mahalleliler, bu binanın bir an önce yıkılmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.