MEYDAN AVM AÇILDI

ISPARTA 23.04.2022 - 17:27, Güncelleme: 23.04.2022 - 17:27
 

MEYDAN AVM AÇILDI

MEYDAN AVM AÇILDI
 Isparta’nın kalbindeki ITKM inşaatı tamamlandı. Yeni ismiyle Meydan AVM Ispartalılara kapılarını açtı. Meydan ismiyle hizmet verecek olan AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında kapılarını Ispartalılara açtı. Yapılan törene Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur Valisi Ali Arslantaş, AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keksin, İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Ispartalı katıldı.
MEYDAN AVM AÇILDI

 Isparta’nın kalbindeki ITKM inşaatı tamamlandı. Yeni ismiyle Meydan AVM Ispartalılara kapılarını açtı.

Meydan ismiyle hizmet verecek olan AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında kapılarını Ispartalılara açtı. Yapılan törene Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur Valisi Ali Arslantaş, AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keksin, İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Ispartalı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.