Meydan Avm Beko’dan Babalar Günü Fırsatı!

ISPARTA 16.06.2023 - 12:25, Güncelleme: 16.06.2023 - 12:25
 

Meydan Avm Beko’dan Babalar Günü Fırsatı!

Meydan Avm Beko’dan Kumanda Sever Babalara Büyük Ekran Android TV'de Büyük Fırsat!
Meydan Avm Beko’dan Kumanda Sever Babalara Büyük Ekran Android TV'de Büyük Fırsat!  Beko Android TV'ler Cebinizi Evinize Taşıyor! Android’in zengin smart dünyası ile binlerce uygulama, oyun ve içeriğe ulaşın. TV'niz ile sesli arama yapın, Google Play üzerinden dilediğiniz oyunu TV’nize indirin. Google Duo ile büyük ekranda görüntülü konuşma keyfini yaşayın. Andorid, Google Playstore, Netflix, Dijitürk, Tivi Bu uygulamaları tek bir yerden kontrol etmek istemisiniz ? Hepsi bir arada 126 Ekran 4 K özeliği ile televizyon Babalar gününe özel sadece 10 BİN 599 TL’ye Meydan AVM Beko’da Üstelik 9 Ay Peşin fiyatına Kredi kartına taksit imkanlarıyla.   ÇEYİZ PAKETİ Isparta Meydan Avm Beko’dan kaçırılmayacak indirimler devam ediyor. Evlenecekler evini yenileyeceklere özel 3’lü bembeyaz bahar seti 42 BİN 617 TL yerine sadece 31 BİN 499 TL’ye Meydan AVM Beko’da PAKET İÇERİĞİ 970474 MB  No Frost Buzdolabı BM 4044 Bulaşık Makinesi CM 9101 Çamaşır Makinesi   KAMPANYA  2 Ankastre setlerde büyük yaz kampanyası. Fırın + ocak + Davlumbaz 9 BİN 999 TL’den başlayan fiyatlarla Sadece Isparta Meydan AVM Beko’da Üstelik 9 Ay Peşin fiyatına Kredi kartına taksit imkanlarıyla.    
Meydan Avm Beko’dan Kumanda Sever Babalara Büyük Ekran Android TV'de Büyük Fırsat!

Meydan Avm Beko’dan Kumanda Sever Babalara Büyük Ekran Android TV'de Büyük Fırsat! 

Beko Android TV'ler Cebinizi Evinize Taşıyor! Android’in zengin smart dünyası ile binlerce uygulama, oyun ve içeriğe ulaşın. TV'niz ile sesli arama yapın, Google Play üzerinden dilediğiniz oyunu TV’nize indirin. Google Duo ile büyük ekranda görüntülü konuşma keyfini yaşayın.

Andorid, Google Playstore, Netflix, Dijitürk, Tivi Bu uygulamaları tek bir yerden kontrol etmek istemisiniz ? Hepsi bir arada 126 Ekran 4 K özeliği ile televizyon Babalar gününe özel sadece 10 BİN 599 TL’ye Meydan AVM Beko’da

Üstelik 9 Ay Peşin fiyatına Kredi kartına taksit imkanlarıyla.

 

ÇEYİZ PAKETİ

Isparta Meydan Avm Beko’dan kaçırılmayacak indirimler devam ediyor. Evlenecekler evini yenileyeceklere özel 3’lü bembeyaz bahar seti 42 BİN 617 TL yerine sadece 31 BİN 499 TL’ye Meydan AVM Beko’da

PAKET İÇERİĞİ

970474 MB  No Frost Buzdolabı

BM 4044 Bulaşık Makinesi

CM 9101 Çamaşır Makinesi

 

KAMPANYA  2

Ankastre setlerde büyük yaz kampanyası.

Fırın + ocak + Davlumbaz 9 BİN 999 TL’den başlayan fiyatlarla Sadece Isparta Meydan AVM Beko’da

Üstelik 9 Ay Peşin fiyatına Kredi kartına taksit imkanlarıyla.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.