MHP'DEN EYT'YE DESTEK

ISPARTA 23.11.2021 - 12:48, Güncelleme: 23.11.2021 - 12:48
 

MHP'DEN EYT'YE DESTEK

MHP'DEN EYT'YE DESTEK
MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’nin grup toplantısında EYT"Yİ dillendirmek, emeklilikte yaşa takılanlar heyecanlandırdı. Bu heyecan Isparta'da da yankı buldu. EYT Isparta Temsilcisi Bahri Yüceer ve beraberindekiler MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez'i makamında ziyaret ettiler. Emeklilikte Yaşa Takılanlar, 1999 yılında çıkan yasanın hak kayıplarına neden olduğunu, sigortalı çalışanların emeklilik ve çalışma koşullarının yeniden düzenlenmesi için tüm yurtta olduğu gibi Isparta'da bir dizi görüşmeler yapmaya başladılar. Bugüne kadar siyasi çevrelerden pek destek alamayan EYTliler MHP İL Başkanı Hasan Basri Sönmez' i ziyaret ettiler. ZİYARETTE EYT Isparta yönetimi ve beraberindekiler hazır bulundu. MHP İl Başkanı Sönmez, başkanlar toplantısında Ankara'da konuyu görüşeceğini ve bu konunun çözüme kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Siyasilerin toplantılarda EYT' lileri de bulundurması talep edildi. EYT Isparta heyeti, ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, kendilerini kabul eden MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez'teşekkür ettiler.
MHP'DEN EYT'YE DESTEK

MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’nin grup toplantısında EYT"Yİ dillendirmek, emeklilikte yaşa takılanlar heyecanlandırdı. Bu heyecan Isparta'da da yankı buldu. EYT Isparta Temsilcisi Bahri Yüceer ve beraberindekiler MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez'i makamında ziyaret ettiler.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, 1999 yılında çıkan yasanın hak kayıplarına neden olduğunu, sigortalı çalışanların emeklilik ve çalışma koşullarının yeniden düzenlenmesi için tüm yurtta olduğu gibi Isparta'da bir dizi görüşmeler yapmaya başladılar. Bugüne kadar siyasi çevrelerden pek destek alamayan EYTliler MHP İL Başkanı Hasan Basri Sönmez' i ziyaret ettiler. ZİYARETTE EYT Isparta yönetimi ve beraberindekiler hazır bulundu. MHP İl Başkanı Sönmez, başkanlar toplantısında Ankara'da konuyu görüşeceğini ve bu konunun çözüme kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Siyasilerin toplantılarda EYT' lileri de bulundurması talep edildi.

EYT Isparta heyeti, ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, kendilerini kabul eden MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez'teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.