Milletvekili Cesur Yüzlerce Kişiyle Kapı Kapı Gezdi

SİYASET 23.04.2023 - 16:18, Güncelleme: 23.04.2023 - 16:18
 

Milletvekili Cesur Yüzlerce Kişiyle Kapı Kapı Gezdi

İYİ Parti Senir Beldesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, kendisine eşlik eden yüzlerce parti gönüllüsüyle, kapı kapı gezerek vatandaşların bayramını kutladı ve Senir’lilerin gönlünde taht kurdu.
İYİ Parti Senir Beldesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, kendisine eşlik eden yüzlerce parti gönüllüsüyle, kapı kapı gezerek vatandaşların bayramını kutladı ve Senir’lilerin gönlünde taht kurdu. Coşkulu kalabalık karşısında yaşadığı mutluluğu dile getiren Milletvekili Cesur, “Senir’de bambaşka bir İYİ’lik var.” dedi. İYİ Parti Senir Belde Başkanı Turan Gökçen ve yönetiminin organize ettiği Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa İyi Parti Isparta Milletvekili, 28. Dönem Milletvekili Adayı Aylin Cesur, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Timuçin Kodaman, İsmet Yılmaz, Faruk Torun, partililer ve belde halkı katıldı. Yüzlerce kişinin katıldığı açılış programının ardından kalabalıkla birlikte sokak sokak gezen, tüm dükkanlara kahvehanelere girerek gövde gösterisi yapan Milletvekili Cesur çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı. SENİR’E İYİ BELEDİYECİLİĞİ TURAN GÖKÇEN’LE GETİRECEĞİZ Büyük bir kalabalığın eşlik ettiği açılış programında konuşan Milletvekili Aylin Cesur, belde de büyük işlere imza atan Turan Gökçen’in hakkını teslim etti, çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Milletvekili Cesur, şöyle konuştu; “Senir Belde Başkanımız Sayın Turan Gökçen’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Amacımız Senir’in artık İYİ olması, dertlerinin son bulmasıdır. Bugünkü muhteşem karşılamayla görüyorum ki Senir Beldemiz Turan Gökçen’le, Yusuf Özcan’la İYİ olmuş, İYİ olacak. Hukukun, adaletin ve gelir dağılımının hakkaniyetli yapıldığı, hak eden ve emek verenlerin karşılığını aldığı Isparta’ya, Keçiborlu’ya, Senir’e çok az kaldı, yakında uyanacağız. Senir’e gelirken, projelerimizi konuşarak geldik. Turan kardeşimiz Senir Belde teşkilatını açtığımızdan bu yana burayı ilmek ilmek dokuyor. Ben de şimdiden ilan etmiş olayım; İYİ Belediyeciliği buraya getireceğiz. Arkadaşlarımız müthiş, Senir halkı müthiş. Bize sadece burada tapılacak olanları yoluna koymak ve aracı olmak düşüyor. Ben varım, ben emrinizdeyim, arkadaşlarımız emrinizde. Turan başkanımızın Senir’e çok güzel hizmetleri olacak. Önce Isparta’yı birden fazla milletvekili ile temsil edeceğiz. Daha sonra da belediyeleri alacağız.” Konuşmaların ardından Milletvekili Cesur ve beraberindeki heyet Senir halkının gönlünü fethetti, bayramını kutladı.
İYİ Parti Senir Beldesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, kendisine eşlik eden yüzlerce parti gönüllüsüyle, kapı kapı gezerek vatandaşların bayramını kutladı ve Senir’lilerin gönlünde taht kurdu.

İYİ Parti Senir Beldesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, kendisine eşlik eden yüzlerce parti gönüllüsüyle, kapı kapı gezerek vatandaşların bayramını kutladı ve Senir’lilerin gönlünde taht kurdu. Coşkulu kalabalık karşısında yaşadığı mutluluğu dile getiren Milletvekili Cesur, “Senir’de bambaşka bir İYİ’lik var.” dedi. İYİ Parti Senir Belde Başkanı Turan Gökçen ve yönetiminin organize ettiği Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa İyi Parti Isparta Milletvekili, 28. Dönem Milletvekili Adayı Aylin Cesur, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Timuçin Kodaman, İsmet Yılmaz, Faruk Torun, partililer ve belde halkı katıldı. Yüzlerce kişinin katıldığı açılış programının ardından kalabalıkla birlikte sokak sokak gezen, tüm dükkanlara kahvehanelere girerek gövde gösterisi yapan Milletvekili Cesur çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı.

SENİR’E İYİ BELEDİYECİLİĞİ TURAN GÖKÇEN’LE GETİRECEĞİZ

Büyük bir kalabalığın eşlik ettiği açılış programında konuşan Milletvekili Aylin Cesur, belde de büyük işlere imza atan Turan Gökçen’in hakkını teslim etti, çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Milletvekili Cesur, şöyle konuştu; “Senir Belde Başkanımız Sayın Turan Gökçen’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Amacımız Senir’in artık İYİ olması, dertlerinin son bulmasıdır. Bugünkü muhteşem karşılamayla görüyorum ki Senir Beldemiz Turan Gökçen’le, Yusuf Özcan’la İYİ olmuş, İYİ olacak. Hukukun, adaletin ve gelir dağılımının hakkaniyetli yapıldığı, hak eden ve emek verenlerin karşılığını aldığı Isparta’ya, Keçiborlu’ya, Senir’e çok az kaldı, yakında uyanacağız. Senir’e gelirken, projelerimizi konuşarak geldik. Turan kardeşimiz Senir Belde teşkilatını açtığımızdan bu yana burayı ilmek ilmek dokuyor. Ben de şimdiden ilan etmiş olayım; İYİ Belediyeciliği buraya getireceğiz. Arkadaşlarımız müthiş, Senir halkı müthiş. Bize sadece burada tapılacak olanları yoluna koymak ve aracı olmak düşüyor. Ben varım, ben emrinizdeyim, arkadaşlarımız emrinizde. Turan başkanımızın Senir’e çok güzel hizmetleri olacak. Önce Isparta’yı birden fazla milletvekili ile temsil edeceğiz. Daha sonra da belediyeleri alacağız.” Konuşmaların ardından Milletvekili Cesur ve beraberindeki heyet Senir halkının gönlünü fethetti, bayramını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.